День Гідності і Свободи: у Луцьку вшановують Героїв. ФОТО

День Гідності і Свободи: у Луцьку вшановують Героїв. ФОТО
У Луцьку відбулися скорботні заходи, приурочені до Дня Гідності і Свободи.

Схиляли голови і приносили квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні - Загинули за Єдність України» на Театральному майдані міста Луцька у четвер, 21 листопада.

Аби відзначити 6-ту річницю Революції Гідності у місті влаштували низку заходів. Зокрема, опісля скорботної частини і вшанування пам’яті Героїв з квітами, охочих запрошували відвідати луцький Палац культури, де організували програму під символічною назвою «З Україною в серці».

Згадати трагічні події Майдану і віддати свою шану Героям прийшли представники міської та обласної влади, родичі і друзі загиблих, військові, представники громадських організацій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим далі тим більше це перетворюють на свято-відбувальщину для чиновнкиів! Прийшли, морди кірпічьом, поклали квіти, сказали парочку "розмуних" слів, і пішли грітися втеатр! Совок з україниських традиції політикума ще довго не "виб"єш"
Відповісти
Знову все перетворилось у буденне, бюрократичне... На заходи зганяють держслужбовців з ОДА по 2 людини з відділу або кабінету... Кому це потрібне, для кого?! Що за країна... ?! Більшість тих хто був на Майдані зараз у пошуках кращої долі по Європі роз'їзджає, хтось у окопах на Сході, а дехто продовжує у провладних кабінетах країну грабувати! Здобули, відстояли, гідність...
Відповісти