Молодь Луцька написала звернення до Верховної Ради щодо нікотинової залежності. ВІДЕО

Молодь Луцька написала звернення до Верховної Ради щодо нікотинової залежності. ВІДЕО
Сьогодні, 21 листопада, на Театральному майдані Луцька у Міжнародний день відмови від куріння молодь влаштувала акцію проти нікотинової залежності.

Стандартизувати зображення на усіх пачках із цигарками – з таким проханням звернулися до нардепів студенти Луцького медколеджу та фахівці обласного центру громадського здоров’я, - йдеться у сюжеті "Суспільного".

Лучанам показали як мають виглядати, на думку фахівців з центру громадського здоров’я, пачки із цигарками. До депутатів Верховної Ради підготували звернення, каже завідувач відділу промоції здорового способу життя центру Сергій Левчук. З його слів, пачка цигарок не повинна мати привабливого для покупців вигляду.

«Ось це один із зразків з тих стандартизованих пачок сигарет, які мають бути згідно проекту нового закону України. Я рахую, що якщо будуть такі зразки то бажання почати курити пропаде точно», - розповів Сергій Левчук, завідувач відділу промоції Волинського центру громадського здоров’я.

«Ми будемо їх ламати і таким чином показувати, що ми проти куріння, що не треба з цим навіть пробувати і навіть в руках не тримати. Таким чином покажемо, що молодь проти куріння», - зазначила Оксана Ютовець, координаторка всеукраїнської кампанії «Молодь вільна від куріння».



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та зверніться вже, ЗОЖні притруски, до ВР, щоб ВАМ на проїзд вартість 100 грн. поставили, а? Не палите? Вітаю, ви молодець, але не треба щаважати іншим!
Відповісти
Трєзвєніки-не пий,вєгани-не їж,не курящі-не кури. Кожен за себе вирішує,що роботи. Заграли
Відповісти
Останні новини
Молодь Луцька написала звернення до Верховної Ради щодо нікотинової залежності. ВІДЕО
21 листопад, 2019, 16:40