У Ковелі буде майданчик для занять екстремальним спортом

У Ковелі буде майданчик для занять екстремальним спортом
Майданчик для занять паркуром та стрітворкаутом ‒ в процесі облаштування.

Перші змагання на ньому планують провести вже в кінці червня, ‒ повідомляють у Волинському інституті Підтримки та розвитку Громадських ініціатив.

Нагадаємо, у лютому нинішнього року Молодіжний фонд «Наше майбутнє» звернувся до Ковельської міської ради з проханням дозволити побудувати спортивний майданчик та виділити для цього земельну ділянку.

Питання побудови майданчика постало гостро, адже понад 300 спортсменів у місті займаються паркуром та стрітворкаутом, але місця для тренувань у Ковелі немає.

Тож, ініціативна група на чолі з Сергієм Дружиновичем розробила і подала на обласний конкурс адвокаційних ініціатив проект «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля», який, власне, і мав на меті вплинути на місцеву владу для отримання дозволу на побудову спеціалізованого майданчика.

Виконкомом Ковельської міської ради вже прийнято рішення про виділення земельної ділянки під комплексний майданчик для занять паркуром та стрітворкаутом на вулиці Мічуріна поблизу дитсадка №3.

За словами Сергія Дружиновича, майданчик наразі у процесі облаштування і ведеться організація міжрегіональних змагань з цих видів спорту.

«Плануємо зустрічати колег з інших областей на новому майданчику вже вкінці червня. Це будуть перші змагання такого рівня на Волині», ‒ каже він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.