Річка у Володимирі й далі забруднюється, ‒ «Свобода»

Річка у Володимирі й далі забруднюється, ‒ «Свобода»
У річку Луга протягом кількох днів потрапляє рідина із запахом солярки.

Аналогічна ситуація мала місце на початку квітня, ‒ зазначають у прес-службі партії «Свобода».

Тоді у річку Риловицю, якає притокою Луги, протягом тижня потрапила значна кількість рідини із запахом солярки. Міська влада замість того, щоб остаточно з’ясувати, звідки витікає рідина, локалізувати проблему, раз і назавжди ліквідувати її, вдалася до поверхневих дій і лише обіцянками імітувала вирішення проблеми. За півтора місяці так і не було остаточно з’ясовано, звідки йде витік рідини, схожої на дизпаливо, яким чином вона потрапляє в річку, хто винен у даній ситуації і як її потрібно вирішити, ‒ йдеться в повідомленні.

«Ситуація є критичною. Річка – забруднена. Чому володимир-волинці мають відкривати пляжний сезон, занурюючись у масляні райдужні плями на воді, а не в чисту річку? Мене дивує відсутність турботи про здоров’я громади міста з боку міського голови та відповідних структур. Невже міська влада не розуміє, що Луга впадає у Західний Буг, котрий протікає по території країн Євросоюзу і до яких наслідків це може призвести. Є ризики виникнення міжнародного екологічного скандалу і епіцентром його буде наше місто. Фракція ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді вимагає від міського голови Петра Саганюка негайного втручання екологічних служб та органів прокуратури у цю ситуацію», ‒ прокоментував ситуацію голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міськраді Сергій Коба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То йдіть і чистіть, а то тільки і вміють, що: "зазначати у прес-службі"!
Відповісти
А Ви допоможете?
Відповісти
А що ж тоді влада має робити?Знову обіцяти розібратися в ситуації?Тільки ідіоти не можуть зрозуміти, що влада десь бачила людей, річки та інші екологічні проблеми.
Відповісти
Дійсно, міська влада Володимира на чолі з вічно " юно-дряхлим мером -пісіонером" , десь бачила і людей міста разом з іхніми проблемами
Міська влад тільки про себе думає
Відповісти
Влада втручається туди , де пахне доларом а не соляркою.
Відповісти
Останні новини
Річка у Володимирі й далі забруднюється, ‒ «Свобода»
27 травень, 2013, 13:36
Фреймут залишає «Ревізор»
27 травень, 2013, 13:22