У Луцьку оштрафували водія, який перевозив 3-річну дитину без автокрісла

У Луцьку оштрафували водія, який перевозив 3-річну дитину без автокрісла
У Луцьку патрульні притягнули до адміністративної відповідальності водія, який порушив правил перевезення дітей в автомобілях.

Інцидент трапився учора, 25 листопада, близько 22 годин, - інформує патрульна поліція Волині.

Відтак, патрульні зупинили водія за порушення правил дорожнього руху: чоловік розмовляв по мобільному телефону за кермом. Але під час спілкування побачили, що на задньому сидінні тримають на руках малолітню дитину, приблизно 3-річного віку. Автокрісло у людей було на задньому сидінні, однак у ньому лежали продукти.

З батьками провели профілактичну бесіду, а на водія винесли об’єднану постанову за двома статтями КУпАП: тепер порушник має сплатити штраф у розмірі 510 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо дитина не хоче сидіти в кріслі? Її потрібно крізь істерику насильно там тримати? Це вибір кожного. Дитина, яка по тим чи іншим причинам не сидить в автокріслі (тимчасово) це в десятки разів зменшує шанс ДТП, ніж дитина що плаче і тим самим відволікає водія.
Відповісти
Вам же ш
Відповісти
Неправда. На власному досвіді хочу сказати що процес привикання до крісла займає не більше двох днів. Так. Сльози та крики. Але це не зашкодить дитині. А в разі ДТП що може статись ???
Відповісти
знайдіть мені де в ПДР про "Автокрісло" зазаначено!
Відповісти
Діти до певного віку/росту повинні бути в спеціальному автокріслі, це аксіома, і в європі за це штраф, і у нас накінець то! Там тобі дитину з роддому не видадуть поки автокрісло не покажеш!! А у нас гореводіїв що дітей на передньому !непристебнутих! возять ще дууже багато, відгорніть козирьок на пасажирському, те правило написане кровю, як і усі інші ПДР, так що невий*буйтесь, а купіть автокрісло!
Відповісти
Садити немовля в крісло? Це така безпека? Забули врахувати те що немовлятам ще ранувато "сидіти". А лежачими кріслами навряд обладнають таксистів . Ну такий собі закон
Відповісти
Видно крісла в тебе ніколи не було. Для немовлят не крісла а майже лежаки. Ніхто немовля в крісло не садить!!! Ти хоть поняття про те що пишеш маєш??? Чи просто ... поговоріть....
Відповісти
В європі зарплати відповідні.А в нас автокрісло стоїть майже мінімальну зарплатню. Тай відколи держава почала переживати про наших дітей. Це все для того зроблено щоб набити чиїсь кармани.
Відповісти
В мене двоє дітей, обох вожу в кріслах з роддому, ніхто не плаче коли саджу, бо вони по іншому і не знають. Є крісла на вагу від !2,5 кг! і до 25(якщо не більше) коштують не дешево, але як на мене- безпека важливіша, купити авто, а на крісло не вистачило - це жлобство і тупість

Відповісти
Не траба автокрісел для дітей! Краще возіть з собою ікону пресватої Богородиці. Вона покріє ваших дітей своїм лагідним омофором та захистить ваших діточок від любої небезбеки!
Відповісти
Ні, це не вибір кожного. Це правило і необхідність. Дитина плаче і в ряді інших випадків, але це ж не змушує батьків завжди йти в неї наповоду, правда? Ви будете придумувати беззмістовні виправдання для власних лінощів і тупості, поки ваша дитина не потрапить з вами в ДТП і не полетить снарядом невідомо куди. Але вже буде пізно.
Відповісти
Дитина була на руках... не сама, не непристебнута, а на руках. Якщо навіть мати чи батько пиистебнутий, хіба він не втримає дитину?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку оштрафували водія, який перевозив 3-річну дитину без автокрісла
26 листопад, 2019, 12:38