На Волині працюють над стратегією регіонального розвитку області до 2027 року

На Волині працюють над стратегією регіонального розвитку області до 2027 року
На Волині працюють над визначенням стратегічних та операційних цілей регіонального розвитку області до 2027 року.

Стратегічні та операційні цілі детально обговорили під час засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Волинської області на період з 2020 до 2027 року, що відбулося днями за участі т.в.о. голови облдержадміністрації Олександра Киричука та голови обласної ради Ірина Вахович, - повідомляє відділ інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

Нагадують, від стратегій регіонального розвитку залежатиме фінансова державна підтримка у наступних кілька років. На цьому наголошував перший заступник міністра розвитку громад і територій України Дмитро Живицький.

Тож в області щотижня збираються члени робочої групи і працюють над визначенням стратегічної мети, стратегічних та операційних цілей. До чергової зустрічі начальник департаменту економічного розвитку та європейської інтеграції ОДА Ігор Чуліпа підготував та представив проєкт з врахуванням конструктивних пропозицій минулої наради.

"На базі цих пріоритетів і стратегічних цілей буде сформовано План заходів з реалізації Стратегії, в який будуть включені стратегічні проекти, що будуть мати економічний і соціальний ефект, високу додану вартість для територій і громад, а також будуть давати ефект після закінчення їх реалізації. Тому головним завданням сьогоднішнього засідання є визначення стратегічних і операційних цілей", - зауважив т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук.

По тому ж приступили до обговорення кожної стратегічної цілі. До слова, їх пропонується кілька: розвиток агропромислового сектора, розвиток людського капіталу та підвищення якості життя населення, створення умов для комфортного та безпечного проживання волинян, конкурентно спроможна економіка регіону, ефективна регіональна енергетика та розвиток транскордонного співробітництва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині працюють над стратегією регіонального розвитку області до 2027 року
26 листопад, 2019, 19:21