Який домашній інтернет у Луцьку обрати*

Який домашній інтернет у Луцьку обрати*
У Луцьку представлено небагато операторів швидкісного інтернету. Не всі з них підключають до мережі багатоквартирні будинки. Найпопулярніші провайдери домашнього інтернету — «Воля», «Укртелеком» та Київстар. Але саме Київстар гарантує стабільне підключення для кожної квартири. Отже, який інтернет у Луцьку обрати, щоб отримати безперервне з’єднання та блискавичну швидкість, ми розповімо у цій статті.

Швидкісний інтернет на Волині

Абоненти мережі Київстар вже впевнились у швидкості стандарту 4G від оператора. Однак 217 тисяч жителів головного міста Волинської області бажають мати якісний інтернет також і вдома. Тому провайдер пропонує лучанам оцінити переваги домашнього інтернету від Київстар та приєднатися до сучасної телекомунікаційної мережі.

Стабільне з’єднання забезпечує технологія FTTB. Компанія використовує спеціальний оптоволоконний кабель, котрий підводять до будинку. Потім до квартир під’єднують мідний дріт Ethernet. Кожен із мешканців будинку може придбати роутер, щоб мати швидкісний Wi-Fi удома. До речі, за актуальною акцією провайдер компенсує витрати на маршрутизатор шляхом надання знижки на подальшу абонентську плату. Деталі акції можна знайти на офіційному сайті kyivstar.ua.

Тарифи на домашній інтернет

Київстар виконує підключення безкоштовно. Потрібно лише залишити заявку через офіційний сайт та дочекатися майстрів. Найдешевший тарифний план — 100 гривень на місяць. Користувач отримує необмежений інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/с та цілодобову підтримку від оператора.


Зараз на абонентів, котрі подали заявку на підключення після 01.10.2019, поширюється акційна пропозиція «Власна знижка». Кожен новий користувач, який обрав для себе тариф «Безлім 100» вартістю 200 гривень на місяць, отримує бонус. Перші чотири місяці абонентська плата складатиме 50% повної вартості послуги, а саме 100 гривень на місяць. Загальна економія в результаті складає 400 гривень.

Тариф «Все разом»

Користувачі мережі знають, що Київстар має окремі тарифи на підключення кількох послуг одночасно. Зокрема, тарифний план «Все разом Щедрий» включає в себе швидкісний домашній інтернет та мобільний зв’язок з безлімітним 4G. І все це за абонплату від 150 гривень на місяць.

Чи можна додатково підключити цифрове телебачення
Національний оператор пропонує послугу інтерактивного цифрового телебачення. Для його підключення необхідний доступ до інтернету та спеціальний TV-тюнер. Абонентам мережі компанія надає фіксовані знижки на абонплату.

На ціну пакета «ТБ+Інтернет» впливає кількість телеканалів. У середньому пакет вартує від 40 до 110 грн на місяць за акційними умовами, та 80-220 грн після закінчення четвертого місяця підключення до телебачення. У найдешевшому «Базовому» тарифі доступні 105 телеканалів та понад 1000 фільмів в онлайн-бібліотеці.

Перші чотири місяці користувачі цифрового телебачення отримують знижку 50% як на перегляд телеканалів, так і на домашній інтернет. Під’єднуючи телебачення від Київстар, абоненти можуть переглядати улюблені передачі одразу на кількох пристроях:

• телевізор
• планшет
• ноутбук

Детальнішу інформацію про підключення інтернету в Луцьку можна знайти на сайті kyivstar.ua чи дізнатись за телефоном кол-центру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київстар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.