Відсьогодні водійські посвідчення можна замовити через електронний кабінет

Відсьогодні водійські посвідчення можна замовити через електронний кабінет
Сьогодні набула чинності постанова Кабінету міністрів України, про порядок видачі посвідчень водія, що дозволяє отримати посвідчення водія через електронний кабінет.

Про це повідомляє УНН з посилання на пресслужбу Головного сервісного центру МВС України.

"Замінити посвідчення водія чи відновити його у випадку втрати стане набагато легше. Незабаром громадянин зможе замовити ці послуги, не виходячи з дому – достатньо мати власний електронний кабінет водія. Відповідні зміни до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами було внесено постановою Кабінету міністрів України від 15.11.2019 року №946, яка сьогодні набула чинності", - йдеться у повідомленні.

Відповідні зміни дозволять громадянам обміняти посвідчення водія та отримати його після втрати чи викрадення, скориставшись послугою через електронний кабінет водія або Єдиний державний портал адміністративних послуг.

Вказано, що в електронному кабінеті водій зможе обміняти посвідчення, що було видане вперше на 2 роки після закінчення строку його дії, а також отримати нове посвідчення, якщо старе стало непридатним для подальшого використання. Також обміняти посвідчення можна, якщо у водія змінились персональні дані, або ж посвідчення було втрачене чи його викрали

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відсьогодні водійські посвідчення можна замовити через електронний кабінет
27 листопад, 2019, 17:45
Помер ексдепутат Волиньради
27 листопад, 2019, 17:31