Оригінальні ялинкові прикраси – дерев’яні кулі з Петриківським розписом*

Оригінальні ялинкові прикраси – дерев’яні кулі з Петриківським розписом*
Новорічні свята – це дуже особливий період, коли усім хочеться вірити у справжні дива, романтику, доброту та щирість всього навколо. Це період, котрий переносить кожного з нас у дитинство, де тепло та затишно, навколо посміхаються найдорожчі люди, а під ялинкою неодмінно Санта приготував найкращий подарунок. Готуватись до зимових свят ми в нетерпінні починаємо ще з осені, тому й не дивно, що у переддень святого Миколая всі найкращі подарунки уже розкупили. Ялинкові прикраси щороку стають все красивішими і щороку з’являється бажання прикрасити оселю чимось новим. У магазині podaro4ek.com.ua є цілий розділ товарів, присвячений подарункам до зимових свят. За посиланням https://www.podaro4ek.com.ua/22_group=157_Elochnie-igrushki.html можна знайти дуже широкий асортимент недорогих ялинкових прикрас ручної роботи, а також багато інших подарунків.

Незвичайні ялинкові прикраси з розписом



Ялинкові кулі для прикрашання зимової красуні виготовлені з дерева. Кожну кулю прикрашає унікальний розпис Петриківського стилю, і вона, як писанка, не подібна на жодну іншу кулю. Прикрасивши такими прикрасами вашу ялинку, ви не лише отримаєте неповторну святкову атмосферу, але й здивуєте всіх гостей. Такі кулі виглядають просто шедеврально, їх не забуде ніхто.

Окрім того, дерев’яні кулі з петриківським розписом – це:

• Екологічні новорічні прикраси;
• Прикраси, котрі можна використовувати багато років, адже вони не розіб’ються навіть, якщо впадуть долі;
• Найкращий подарунок для будь-кого у переддень Нового Року (колезі, шефу, коханим, батькам, дітям);
• Втілення найкращих українських традицій, їх колориту та неповторної краси.

Що варто знати про Петриківський розпис



В основі цього мистецтва полягає неабияка зацікавленість природними явищами, її красою, здатність помічати найменші деталі, гармонію поєднання форми та відтінків. Не дивно, що унікальні а розкішні орнаменти стали з плином часу національною гордістю України та тим хистом, котрим можна пишатись. Цікавим та дуже значним фактом є те, що Петриківський розпис (Петриківка) долучено до списку нематеріальних об’єктів культури та мистецтва, котрі оберігаються ЮНЕСКО.

З плином часу Петриківський розпис зазнавав змін неодноразово, в ому числі і у техніці виконання. До прикладу, перші пам’ятки Петриківського розпису існували ще задовго до появи Християнства. Візерунки із зображенням листків дуба чи ялиці вважались оберегом чоловіків, в квітки та ягоди калини – жіночими.
Петриківкою прикрашали усе довкола в побуті, від зброї до розпису власних осель.

Де замовити оригінальні ялинкові прикраси з розписом петриківкою.
Замовити оригінальні ялинкові прикраси із екологічного дерева з петриківським розписом можна в спеціалізованому інтернет-магазині podaro4ek.com.ua.

Окрім дерев’яних ялинкових куль, петриківським розписом прикрашають також і інші новорічні вироби. Так, у магазині podaro4ek.com.ua відвідувачі можуть знайти різні підвіски, дзвоники, зіроньки, гірлянди тощо. Також у магазині є широкий перелік інших подарунків сучасного стилю, але оригінальної ідеї та бездоганного виконання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оригінальні ялинкові прикраси – дерев’яні кулі з Петриківським розписом*
28 жовтень, 2019, 09:00