Де купити оригінальні чоловічі толстовки?*

Де купити оригінальні чоловічі толстовки?*
Сьогодні, напевно, складно знайти чоловіка, який би не любив толстовки. І не дивно! Адже саме толстовки являються універсальним елементом чоловічого гардеробу. Їх можна одягати для занять спортом, прогулянок, поїздок на природу та навіть на роботу. До того ж, толстовки зручні, практичні, вигідно приховують недоліки фігури. Ну а завдяки величезному асортименту фасонів, кольорів, принтів чоловічі толстовки можна підібрати під будь-який вік, розмір та відповідно до ваших уподобань.

На що звернути увагу, обираючи толстовку?

1. Матеріал. Найчастіше толстовки шиють, використовуючи бавовну та поліестер. Саме ці матеріали ідеально зберігають тепло, приємні до тіла, не викликають подразнень та алергічних реакцій. Найкраще поєднання – 80% бавовни і 20% поліестеру.

2. Колір. В цьому випадку все залежить від ваших уподобань. Однак, ні для кого не секрет, що саме темні кольори роблять вас візуально стрункішими, світлі – додають легкості образу.

3. Фасон. Чоловічі толстовки бувають з капюшоном та без, з коміром та без нього. Кожна виглядає по-своєму вигідно, якщо правильно поєднати її з іншими елементами гардеробу. Наприклад, для створення більш класичного образу можна одягнути толстовку без капюшона з однотонними джинсами чи навіть брюками та додати базові туфлі. Прихильникам спортивного стилю сподобається поєднання толстовки та спортивних штанів/джинсів і кросівок.

4. Додаткові деталі. Для того, щоб зробити толстовки більш оригінальними, на них наносять різні малюнки, написи, логотипи, фотографії, іноді доповнюючи вишивкою, орнаментами, блискавками та кишенями.

Ну а якщо і такі толстовки вам не до вподоби, сьогодні з’явилася можливість замовити цей елемент чоловічого гардеробу за індивідуальним дизайном. Як? Для цього достатньо виконати кілька простих дій, а саме:

• зайти на сайт магазину, наприклад «FatLine»;
• завантажити власний макет із написом, зображенням, орнаментом;
• заповнити форму, вказавши фасон, розмір, колір, розташування малюнку чи напису;
• чекати повідомлення про підтвердження замовлення;
• обговорити деталі;
• оплатити покупку та забрати своє замовлення на пошті.

До того ж, замовити таку толстовку можна не тільки для себе, але й для друга, брата чи іншої близької людини, додавши оригінальний напис, картинку чи спільне фото. Такий подарунок постійно нагадуватиме про вас. Ну а зекономити на покупці допоможуть спеціальні розпродажі, акції та знижки, якими час від часу пропонують скористатися інтернет-магазини.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де купити оригінальні чоловічі толстовки?*
28 січень, 2019, 09:14