Переваги виготовлення і придбання шафи-купе за замовленням*

Переваги виготовлення і придбання шафи-купе за замовленням*
Залишаючи свій вибір на встановленні у квартирі шафи-купе, виникає резонне питання: краще купити готові меблі чи замовити їх виготовлення. Більшість обирає саме останній варіант, бо дуже зрідка готова шафа ідеально підходить під архітектурні особливості приміщення. Замовити недорогу шафу купе, що відповідає всім критеріям, ви зможете на сайті cleef.com.ua.

Та чи дійсно такі меблі на замовлення кращі від готової продукції? Що кажуть реальні замовники на цю тему? Щоб не помилитися у свойому виборі, варто розглянути всі переваги і недоліки виготовлення шафи-купе на замовлення.

Переваги виготовлення на замовлення

Чи не головною перевагою шафи-купе на замовлення, є можливість з боку клієнта виготовлення її відповідно власних побажань. Для більшості замовників таке достоїнство стає найліпшим аргументом, щоб обрати саме виготовлення, а не купівлю готової продукції.
Майстри змоделюють меблі вказаної висоти, ширини та глибини. А також врахують всі архітектурні особливості приміщення. До переваг виготовлення меблів на замовлення також відносяться:

• Виготовлення меблів будь-якої конфігурації. Вони можуть вдало закрити існуючу нішу, сховати криву стіну.
• Можливість вибору відкривання дверцят. Вони бувають розсувні або розпашні.
• Замовлення будь-якої внутрішньої будови: висувних полиць та ящиків, зручних ліфтів для розміщення одягу. За побажанням замовника майстри врахують особливості іх найбільш зручного розміщення.
• Великі можливості для вибору дизайну та матеріалу при виготовленні шафи-купе на замовлення. Полотно дверцят можна декорувати будь-яким чином: обрати дзеркальну поверхню, обшивання ротангом або бамбуком, єко-шкірою, нанесення цікавих принтів.
Головне, щоб оздоблення виглядало гармонічно у інтер’єрі приміщення.

Переважаючі недоліки виготовлення на замовлення


Як це не дивно, виготовлення шафи-купе на замовлення має свої недоліки. Чи не переважаючим з них є – висока вартість виконання замовлення. На це вказує більша частина клієнтів у своїх відгуках в інтернеті.

Проте цього не можна сказати про фірму Cleef mebel, де найдорожчі замовлення за ціною не перевищують 10 тисяч гривень. А середній чек на виготовлення шафи-купе становить близько 5250 гривень.
Ще одним суттєвим недоліком більшість замовників визнають довгий термін виготовлення меблів. Доводиться чекати близько двох тижнів, поки шафу привезуть та змонтують. В той час готовим доробком можна користуватись відразу після купівлі.

І в цьому випадку фірма Cleef mebel має перевагу перед іншими майстернями. Термін очікування виконання замовлення тут не перевищує п’яти днів. При тому монтаж шафи здійснює кваліфікований фахівець від цієї ж фірми.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шафа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги виготовлення і придбання шафи-купе за замовленням*
27 листопад, 2018, 09:36