Як українцям потрапити на міжнародні виставки до Китаю?*

Як українцям потрапити на міжнародні виставки до Китаю?*
Китай – країна з величезним економічним потенціалом. Саме тут винайшли компас, папір, паперові гроші, шовк, сірники, парашут та багато інших речей, якими сьогодні користуються мільярди людей по всьому світу. Китай являється лідером з виробництва електроніки, побутових, промислових товарів. За обсягом ВНП Китай посідає друге місце в світі після США, а основна частина галузей економіки працює на експорт. При цьому країна не збавляє темпів розвитку і щорічно проводить міжнародні виставки в Китаї, які заслужено користуються популярністю серед фахівців з різних куточків світу.

В чому полягає суть таких виставок?

Міжнародні виставки в Китаї – можливість презентувати останні новинки та технології суспільству. Це можуть бути промислові виставки та ярмарки, або виставки-конференції, які найчастіше проводяться у Шанхаї, Гонконзі та Пекіні. Кожен такий захід присвячений окремим винаходам. Наприклад, в Китаї були організовані виставки, що стосуються автомобілів, обробки відходів, промислової кераміки, целюлозно-паперової промисловості, товарів народного користування, косметики та товарів краси, інтелектуального промислового обладнання, охорони навколишнього середовища, і не тільки. Відвідуючи такі заходи ви «йдете в ногу з часом», підвищуєте рівень своєї обізнаності. Особливо корисні виставки власникам бізнесу та виробництва в Україні.

Як стати відвідувачем виставок в Китаї?

Насправді, потрапити на міжнародні виставки до Китаю не так вже й просто. Для цього потрібно відкрити візу, замовити вхідний пропуск, придбати квитки на літак та забронювати готель. Якщо робити все самостійно, то така подорож потребуватиме значних затрат сил та часу. Саме тому оптимальним рішенням стане співпраця з компанією, яка займається організацією туристичних подорожей, ділових поїздок в Китай на професійному рівні. Приклад такої компанії в нашій країні - «Sertana Tour».

Які переваги такої співпраці?

• Економія часу. Поки ваші документи для поїздки на виставку готуються, ви можете займатися іншими, не менш важливими справами.
• Безпека. Довіривши організацію поїздки професіоналам, ви зможете бути впевнені, що все пройде на вищому рівні. А гарантією якісного сервісу стане величезний досвід компанії в галузі туризму та відгуки задоволених клієнтів.
• Економія коштів. Спеціалісти компанії як ніхто знають, де придбати квитки за мінімальною ціною та як ще зекономити на поїздці.

Ну а якщо ви ще й досі сумніваєтеся, чи варто вам відвідати міжнародну виставку в Китаї, то більше не сумнівайтеся. Просто замовляйте подорож і здійснюйте ще одну свою мрію!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Китай
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як українцям потрапити на міжнародні виставки до Китаю?*
28 листопад, 2018, 09:51