У Шацьку відбулося свято дитячих талантів

У Шацьку відбулося свято дитячих талантів
В Шацькому Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося свято творчості і таланту.

Про це повідомляє Район.Шацьк.

Останні дні листопада в Шацькому закладі позашкільної освіти (в.о. директора Ніна Корець) завершилися святом творчості й таланту. Традиційний захід до дня Будинку дитячої та юнацької творчості об'єднав юні таланти — маленькі несміливі паростки, котрі вперше демонстрували свої вміння, та яскраві обдарування, в арсеналі яких чимало здобутків і перемог.

Пісні, що лилися з уст вокальних колективів («Тоніка», «Бемолька», «Дзвіночки», «Карусель мелодій»), тріо, дуетів та солістів (Вікторія Мокіна, Олена Скабук, Ірина Демчук, Ольга Степанюк, Юлія Цвір, Ангеліна Ващук, Софія Фортуянова), переплітали сучасне й минуле, щемливо-лірично торкалися струн душі, хвилювали за рідну країну та її майбутнє.

Керівники гуртків вокального співу Галина Хомяк та Богдана Корнелюк залучили вихованців із закладів освіти Шацька, Мельників, Світязя та Прип'яті.

А наостанок ведуча свята Богдана Корнелюк поділилася перевіреним рецептом щастя, а головний спеціаліст гуманітарного відділу Шацької селищної ради Лариса Демакова та представник від батьків гуртківців Олена Гацюк подякували за чудовий концерт та атмосферу творчості, яка панує в стінах БДЮТ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Шацьку відбулося свято дитячих талантів
01 грудень, 2019, 15:48