MacBook Pro – досить мріяти, потрібно вже володіти*

MacBook Pro – досить мріяти, потрібно вже володіти*
MacBook Pro 16 – мабуть, найпотужніша машина на сьогоднішній день. Презентація нового 16-дюймового MacBook Pro відбулась зовсім нещодавно, а зацікавленість користувачів зростає у геометричній прогресії вже відтепер. Мабуть не дарма першопроходець у світі електроніки Apple називає цей ноутбук найкращою у світі професійною машиною. Цій моделі прогнозують витіснення з полицю свого попередника – 15-дюймового мак буку. Доречі, наразі, це найбільший ноутбук виробництва Apple після знятої у 2012 році 17-дюймової моделі.

Якщо ви теж стоїте у черзі за новим потужним MacBook Pro, вам сюди https://tehnoezh.ua/macbook-pro/ch-diagonal-ekrana-16duim/.

Основні характеристики

Потужність та продуктивність
В якості основи маємо процесори Intel Core попереднього, дев’ятого покоління (Coffee Lake) — шести-ядровий Core i7 або восьми-ядровий Core i9. Відмінністю є поява більш ефективної системи охолодження радіальні відцентрові вентилятори, у котрих модернізовано лопаті та збільшений на 35% радіатор. Результатом кропіткої праці винахідників стало збільшення потоку повітря на цілих 29%.

Потужність при максимальному навантаженні тепер складає на 12 Вт більше протягом тривалішого часу. Загалом, продуктивність машини перевищує цей показник у MacBook Pro 15 вдвічі з хвостиком

Графіка
Обробка графіки лягає на плечі дискретному адаптеру AMD Radeon Pro 5300M або Radeon Pro 5500M, у яких є 4 та 8 ГБ відеопам’яті відповідно.

Пам'ять
Стандартні конфігурації оснащені резервуарами SSD на 512ГБ та 1ТБ, а швидкодійна (оперативна) пам'ять – 16 ГБ. Звичайно, є можливість розширити можливості пам’яті – аж до 64 ГБ.

Автономність
У нового MacBook Pro цей показник також значно покращився. За рахунок елементу збільшення ємності цей показник сягає рекордних 11 годин автономної роботи у режимі перегляду сайтів від бездротової мережі.

Відео та аудіо
Варто також відзначити роботу веб-камери 720р та системи для звукозапису студійної якості (масив із трьох мікрофонів). Стереосистема професійного ноутбука налічує шість гучномовців з підтримкою Dolby Atmos.

Інші цікаві деталі

MacBook Pro 16 зовні дуже схожий на свого 15-дюймового попередника. Можливо, якби всі допрацювання могли б потіснитись до звичного формату корпусу, то різниця була б непомітною. але машина збільшилася на некритичний 1 дюйм у розмірах, а також помітно, що корпус трішки потовстішав. Набрав Макбук Про також і у вазі, хоч і не надто: тепер він важить 1,95 кг.

Звісно, цінник на цю потужну машину немаленький, але ж хіба для справжньої мрії $400 це багато?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: MacBook Pro
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
MacBook Pro – досить мріяти, потрібно вже володіти*
01 листопад, 2018, 23:41