На Волині сьогодні представлять нового голову ОДА

На Волині сьогодні представлять нового голову ОДА
В ОДА відбудеться зустріч з керівниками органів влади та місцевого самоврядування під головуванням першого заступника керівника Офісу президента України Сергія Трофімова.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Сьогодні, 3 грудня 2019 року, під головуванням першого заступника керівника Офісу президента України Сергія Трофімова відбудеться зустріч з керівниками органів влади та місцевого самоврядування в овальному залі приміщення Волинської обласної ради.

Під час наради відбудеться представлення нового голови Волинської обласної державної адміністрації. Хто це буде - поки достеменно невідомо.

Нагадаємо, у жовтні уряд погодив призначення голови Волинської ОДА Погуляйка Юрія Михайловича. Утім, після цього волинські депутати назвали призначення на посаду голови ОДА «чужої для Волині людини» стратегічною помилкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сольний концерт на роялі буде? Це обовязковий атрибут роялістив команди ЗЕ.
Відповісти
Такого ще не було. Везуть, бл*дь, кота в мішку. На сцені в обласній раді мішок розвяжуть і стане усе відомо. З радості і здивування можна всратись.
Відповісти
О, з рояльчиком то круто буде.
Відповісти
Навіть в найгірші совдеповські часи, коли зазвичай привозили варягів, цьому передувала серйозна робота по відбору такого "варяга". Це, як правило, була людина з серйозним, як на сучасні поняття, бекграундом і великим портфоліо. Зараз будь-яке сміття може очолити регіон. за єдиної умови - бути близьким до Зе або голови його офісу, у якого надто вже явно кримінальний фейс.
Відповісти
В нас декомунізація, так що ви свою совдепію для онуків залиште! :)
Відповісти
О порохоботи як зашевелились :)))
Відповісти