Погуляйку озвучили першочергові завдання на Волині

Погуляйку озвучили першочергові завдання на Волині
Перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов назвав декілька завдань, які повинен виконати новий голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко на новій посаді.

Про це йшлося у вівторок, 3 грудня, під час представлення нового очільника Волині.

За словами Сергія Трофімова, Волинь – прикордонна область, проте наявні пункти пропуску не справляються із потоками.

«Потрібно відкривати нові пункти пропуску, залучати інвесторів та туристів в область», - наголосив він. Згадав Трофімов ще одну проблему, що потребує вирішення, обміління Світязю та розвиток туризму на Шацьких озерах.

«Озера міліють, причина не тільки у зміні клімату, а й господарській діяльності. Точніше, у бездіяльності. Треба розібратися в цьому», - сказав заступник Офісу президента.
Також, за словами Сергія Трофімова, потрібно припинити незаконний видобуток бурштину та знищення лісів.

«Ще є багато питань, треба всіх їх вирішувати, але це наближатиме нас до добротуту. Не хотілося б, щоб ми ділили людей на місцевих та немісцевих. Як у нас кажуть, давайте зробимо це разом», - додав посадовець.

Нагадаємо, Юрія Погуляйка офіційно представили волинянам сьогодні, 3 грудня. Напередодні наради, на якій і відбулося представлення, у холі приміщення Волинської ОДА зібралися атовці, які прийшли висловити своє невдоволення таким кадровим рішенням президента України Володимира Зеленського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головне - навіть не пункти пропуску: їх достатньо, щоб возити контрабанду. І з обмілінням Світязя розберуться спеціалісти - без Погуляйка (знайшли "спеца" по обмілінню). В області, як і в усій Україні, треба негайно зупинити відтік молоді за кордон. Якщо ще 10-15 років тому мотивацією відтоку були нестатки і злидні, відсутність роботи, то сьогодні до цих проблем ще приєдналась мотивація політична. Батьки не вірять в майбутнє своїх дітей, тому маса волинян навчається в польських вузах. Повернення їх на Батьківщину малоймовірне. Тобто, до злиднів приєдналось політичне розчарування в самій державності України. Це удар для держави з довгограючими наслідками. А митниці, бурштин - це для запроданців, для Столяра. Кому що, а курці - просо. Волиняни від цього багатшими не стануть.
Відповісти
З такими журналістами як у ВН,Аверсі не потрібно ніякої політичної мотивації.Це банальні пов...підлабузники і брехуни.Проведіть опитування серед волинян.
Відповісти