На Волині засудили «аптечного грабіжника»

На Волині засудили «аптечного грабіжника»
На Волині чоловік пограбував 8 аптек та аптечних пунктів, за що отримав 5 років тюрми.

Таке покарання йому призначив Рожищенський районний суд Волинської області, - пише Під прицілом.

Так, "жертвами" грабіжника стали: аптечний пункт №4 приватної фірми "Астрон", що розташований в будівлі Волинської обласної клінічної лікарні №2 (село Боголюби Луцького району Волинської області), аптека №38 ТзОВ "Волиньфарм", аптечний пункт в Луцькій районній лікарні, центральна районна аптека №1 ДВТП "Волиньфармпостач", аптека №19 центральної районної аптеки №1 ДВТП "Волиньфармпостач", аптека №16 ТзОВ "Волиньфарм" та дві аптеки в місті Рожище.

Загалом він вкрав медичних препаратів на майже 29 тисяч гривень.

Перебуваючи в селі Тростянець Ківерцівського району, чоловік продав дві упаковки таблеток лікарського засобу "Соннат", який входить в перелік сильнодіючих лікарських засобів. В Торчині він повторно збув "Соннат".

Допитаний в судовому засіданні підсудний повністю визнав свою вину у вчиненні злочинів.

Він розповів, що збирався їхати на заробітки до Росії. Проте у нього виникли фінансові проблеми з грошима, які йому були потрібні для виїзду з України. Тож, він вирішив таким чином заробити грошей.

Варто зауважити, що підсудний одружений, має на утриманні двох малолітніх дітей. Раніше він вже був судимий вироком Рівненського районного суду за крадіжку, однак його звільнили від від відбування покарання з іспитовим строком на 2 роки. Після цього вироком Першотравневого районного суду міста Чернівці був засуджений до шести років позбавлення волі також за крадіжки. Проте Апеляційний суд Чернівецької області змінив вирок на строк 4 роки 6 місяців.

Відтак, суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі. Також з нього стягнули в дохід держави судові витрати за проведення судових експертиз в сумі 6997,91 гривень. До того ж, в користь ДВТП "Волиньфармпостач" вирішено стягнути 6089,76 гривень. А в користь ТзОВ "Волиньфарм" – 20400,73 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині засудили «аптечного грабіжника»
28 травень, 2013, 12:56