На Волині збудують новий комплекс для туристів

На Волині збудують новий комплекс для туристів
Нове будівництво будівель туристично-рекреаційної інфраструктури до 12 метрів заввишки запланували у селі Колодії Маневицького району.

Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили наказом завідувача сектору містобудування та архітектури Маневицької райдержадміністрації. Будівництво, замовником якого є громадянин Дмитро Сільчук, здійснюватимуть на вулиці Центральній, 36, в селі Колодії, - пише ІА Волинські новини.

Цільове та функціональне призначення земельної ділянки – землі громадської забудови, для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, відповідає детальному плану території щодо об’єднання та зміни цільового призначення земельних ділянок в селі Колодії Маневицького району, затвердженого рішенням Костюхнівської сільради від 4 грудня 2018 року.

Гранично допустима висотність будівель становить 12 метрів, максимально допустимий відсоток забудови ділянки, відповідно до детального плану – 50%. Відстань від проектованих об’єктів до червоної лінії – три метри, проектовані об’єкти по лінії регулювання забудови, існуючі будинки та споруди суміжного землекористувача відсутні. Планувальні обмеження відсутні.

Серед наявних обмежень у використанні земельної ділянки – охоронна зона вздовж об’єкта енергетичної системи площею 0,0276 гектара. Детальний план території передбачає перенесення електроопор в межі червоних ліній вулиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині збудують новий комплекс для туристів
04 грудень, 2019, 07:32