На Хмельниччині міліціонер на джипі протаранив рейсовий автобус. ФОТО

На Хмельниччині міліціонер на джипі протаранив рейсовий автобус. ФОТО
У ДТП на Хмельниччині за участю авто міліціонера загинуло троє людей.

27 травня прокуратурою Хмельницької області за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ст. 286 ч. 3 КК України(порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб), ‒ пише Gazeta.ua.

Досудовим слідством встановлено: ДТП сталося 24 травня о 18:30 на 32 кілометрі автодороги Р-32 «Біла Церква – Кременець» поблизу села Водички Білогірського району на Хмельниччині. Позашляховиком Kia Sportage керував начальник сектору карного розшуку Білогірського РВ УМВС в Хмельницькій області капітан міліції 31-річний Олег Чижик.

«Водій автомобіля КІА виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з рейсовим автобусом, в якому знаходилось 7 пасажирів. У наслідок ДТП на місці загинули двоє пасажирів позашляховика: жителька селища Ямпіль 27-річна Оксана Цимбрик та жителька села Тихомель 29-річна Юлія Побережна. Водій іномарки також загинув на місці», ‒ повідомили у прес-службі.

У дорожньо-транспортній пригоді постраждав водій рейсового автобусу 51-річний Олег Можневський. Чоловіка з відкритим переломом лівої ноги доправили до лікарні. Ніхто з пасажирів автобуса, що рухався за маршрутом «Ямпіль-Хмельницький» не постраждав.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ненаписали причин аварії? Хоча вже можна все вішати на іномарку
Відповісти
Когда-то был советский лозунг: "Пьяный за рулем - преступник". Сегодня впору перефразировать: "Мент за рулем - преступник". Да, и Kia Sportage "позашляховиком" нельзя назвать, даже с большой натяжкой. Эта категория автомобилей имеет своё название - кроссовер.
Відповісти
Шкода молодих людей....Де мєнт взяв гроші на машину?
Відповісти
Останні новини
На Хмельниччині міліціонер на джипі протаранив рейсовий автобус. ФОТО
28 травень, 2013, 13:42