Назвали хедлайнерів «Бандерштату»

Назвали хедлайнерів «Бандерштату»
Хедлайнерами цьогорічного фестивалю українського духу «Бандерштат-2013» стануть легендарні українські рок-гурти – «Скрябін» та «Тартак».

Свої виступи на фестивалі вони уже підтвердили. Повний список учасників буде оголошений наступного місяця, - повідомили у прес-службі дійства.

Гурт «Скрябін» вперше виступить на фестивалі «Бандерштат». На заході команда обіцяє виконати пісні як зі «старого», так і з «нового» періоду.

А ось Сашко Положинський та його «Тартак» уже давно стали друзями «Бандерштату». Так, гурт уже двічі був хедлайнером фестивалю. Крім того, сам Сашко Положинський два роки поспіль виступав на гутірках «Бандерштату».

Організатори «Бандерштату» провели конкурс, в якому запропонували охочим відгадати, хто все ж таки стане хедлайнерами музичної сцени. Три перші учасники, які дали правильну відповідь, отримають призи: безплатний квиток на фестиваль, фестивальну футболку та патріотичні книги.

Нагадаємо, що фестиваль «Бандерштат» цього року відбудеться уже всьоме, 3-4 серпня у центральному парку Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УУРРРААААААА!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
ТАРТАК!!!))))))
НАРЕШТІ!)))))))))
Відповісти
бидло фест
Відповісти
Не суди і судимий не будеш
Відповісти
Бидлоколю завидки беруть.
Відповісти
Це брехня!!!!
Відповісти
Модератор, пропускаємо нецензурщину?
Відповісти
Кузьма, який під час Помаранчевої Революції агітував за Якуновича-це правильний вибір для збіговиська, яке іменує себе "фестивалем українського духу".
Відповісти
кузьма.....на бандерштате....оригинально
Відповісти
Кузьма-один з небагатьох нормальних людей шоубізнесу України.
Відповісти
А Клімчук грошей не дав...
Відповісти
Редакціє! Не застосовуйте англіцизми, доречні чи недоречні, шукайте українські відповідники. А то почалося: "хедлайнер", "фронтмен", "коворкінг-центр", "кетчап митингу для брейншторму"...
Занадто чіпово для нашого лахарі таргету.
Відповісти
Так, треба ж було написати
"Головуючами цьогорічного фестивалю українського духу..."

жодна країна в світі не боїться використання слів з інших мов. Хоча острах Нінулі зрозумілий - нема тут більше чим пишатись в цій країні, тому з"являється панічна манія...

Шановна редакція, прошу:
1. замінити фотографію учасників і замінити її на витриману у національних кольорах
2. Знак "Пацифізму" замалювати в фотошопі (ой, Нінуля, вибачте - в графічному редакторі...ой,вибачте, слово графіка теж латинське...так...замалювати в замальовуючому редакторі) і замінити на Український тризуб.
Відповісти
До чого тут національні кольори і атрибутика? Я виключно про журналістику.
Почитаю на дозвіллі «Будинок з мезоніном». Тому як боюся, що у варіанті «Котедж з пентхаузом» ми щось втратимо. Щось важливе і потрібне. На тлі якого небезпека опинитися «сировинним придатком» Заходу куди як менш неприємна. Тому що є небезпека опинитися його «ментальним» придатком.
... Дуже не хочеться здатися ретроградкою. Зрозуміло, що мова - справа жива і їй доводиться змінюватися і вбирати в себе нове. Зрозуміло, що колись «трамвай» і «тротуар» здавалися наругою над українською мовою. І я зовсім не закликаю замість «алло» говорити в телефон: «Слухаю». Але ... Є сенс все ж хоч іноді задаватися простою працею - перекласти українською.
Відповісти
Правильно,Нінуля ! У наших новоспечених самовисунутих редакторів трохи дах поїхав від інтернету - плутають грішне з праведним,або ніякої мови не навчились:розмовляють,як у своєму селі.
Відповісти
я теж за те щоб використовувати слова іншомовні раціонально....до того вже ріже вуха те хедлайнер і фронтмен!!! Жах, невже не можна написати так, щоб зрозуміла навіть бабуся-полішка в забитому селі....а то таке враження що пишуть тільки для обраних...
Відповісти
Останні новини
Назвали хедлайнерів «Бандерштату»
28 травень, 2013, 15:44