Волинська зірка «Х-фактора» представлятиме Україну на «Новій хвилі»

Волинська зірка «Х-фактора» представлятиме Україну на «Новій хвилі»
Аркадій Войтюк витратить виграш на весілля, а Ольга Діброва чекає підтримки від олігархів.

Менше двох місяців залишилося до відкриття 12-го міжнародного конкурсу молодих виконавців «Нова Хвиля», який відбудеться в латвійській Юрмалі, - пише Сегодня.ua.

Представляти Україну на конкурсі цього року будуть двоє учасників - 24-річний Аркадій Войтюк із Ковеля (Волинська область) і 21-річна Ольга Діброва з Нової Каховки (Херсонська область). Нагадаємо, за перше місце на «Новій Хвилі» дають 50 тисяч євро, за друге - 30 тисяч, а за третє - 20 тисяч.

До речі, від нашої країни на цю поїздку, крім Войтюка і Дібровою, претендували також Галина Безрук, Ліза Вассабі та Анатолій Шпара, але вони не витримали конкуренції на півфіналах в Москві.

«Цього року досить високий рівень підготовки конкурсантів, і ми відібрали найяскравіших вокалістів», - запевнив нас режисер-постановник конкурсу Олександр Ревзін.

Українські «резиденти» на Юрмалі відповіли на кілька запитань Сегодня.ua

Ваші головні перемоги на сьогоднішній день?

Аркадій Войтюк: Закінчив школу із золотою медаллю, був фіналістом шоу «Х-Фактор», професійно грав і продовжую грати в КВН (команда «VIP Тернопіль»).

Ольга Діброва: Для мене головна перемога вже в тому, що я займаюся улюбленою справою і присвячую весь свій час музиці (Ольга - солістка групи Gorchitza).

Хто ваші батьки і яка у вас освіта?

Аркадій Войтюк: Навчаюся у Медичному університеті ім. Богомольця на 6 курсі, але зараз - в академвідпустці. Я - майбутній хірург. Тато - акушер-гінеколог, а мама - завідувачка шкільною бібліотекою.

Ольга Діброва: Я закінчила Одеську музичну школу-інтернат ім. Столярського, а цього року закінчую Інститут ім. Глієра за спеціальністю «вокал». Моя мама - психолог, а тато працює в пожежно-рятувальній службі.

Хто вас продюсує і допомагає матеріально?

Аркадій Войтюк: У мене є саунд-продюсер Євген Москаленко, але з фінансової сторони мені ніхто не допомагає. Поки обходжуся своїми силами.

Ольга Діброва: У матеріальному плані я сама по собі, але якщо у вас є телефон якогось олігарха, нехай телефонує, не соромиться!

На що витратите гроші, якщо займете призове місце?

Аркадій Войтюк: Якщо я виграю, всі гроші витрачу на власну творчість - випуск альбому, зйомки кліпу. А ще якусь частину хочу витратити на власне весілля, яке планую у вересні.

Ольга Діброва: Я не люблю ділити шкуру невбитого ведмедя. Треба гідно виступити, про решту будемо думати після конкурсу.

У вас є друга половинка?

Аркадій Войтюк: Мою дівчину звати Юлія Сахневич, їй 23 роки. Вона - учасниця проектів «Танцюють всі» та «Танців з зірками», де виступала в парі з Микитою Джигурдою. Вона, до речі, поїде зі мною в Юрмалу і буде постановником мого номера.

Ольга Діброва: Моє серце вільне. Але поруч зі мною я бачу чоловіка різнобічного, впевненого в собі, що володіє внутрішнім магнетизмом. Службові романи не припускаю.

Ваші шкідливі звички і ставлення до алкоголю?

Аркадій Войтюк: Я не курю, алкоголь вживаю хіба що у свята. Улюблений напій - чай ​​з лимоном.

Ольга Діброва: Мій улюблений напій - домашнє вино. Куріння та інші «речовини» мені чужі.

Ваші кумири в музиці?

Аркадій Войтюк: Кумирів немає, подобається творчість Майкла Бублея, Роббі Вільямса, Тома Джонса. З українських - Вакарчук та «Бумбокс».

Ольга Діброва: Я намагаюся ні на кого не рівнятися, тому слухаю абсолютно різну музику. Останній альбом, який заслухала до дірок, це Amok від групи Atoms for Peace. З українських виконавців мені подобається група Tape Flakes.

Улюблені книги, фільми, страви?


Аркадій Войтюк: Улюблена книга - Стівен Кінг, «Втеча з Шоушенка», останній фільм, який зачепив, - «Легенда № 17», страва - телятина з картопляним пюре.

Ольга Діброва: Улюблених книг і фільмів дуже багато, але перше, що спадає на думку, це «Танатонавти» Бернара Вербера і фільм «Вічне сяйво чистого розуму». Якщо говорити про страви, то я схиблена на апельсинах.

Яким спортом займаєтеся?

Аркадій Войтюк: Я професійно займався футболом, тренувався в київському «Динамо» і двічі бронзовий призер Кубка України з футболу серед дитячих команд. Зрозуміло, у футбол граю і зараз.

Ольга Діброва: Регулярно ходжу в тренажерний зал, займаюся йогою.

У вас є прізвисько? Як вас називають друзі?


Аркадій Войтюк: Всі називають мене Аркадієм, а в КВНі було прізвисько Малюк - через те, що я був наймолодшим.

Ольга Діброва: Мене часто називають на прізвище, але серед близьких друзів є давно закріпилося прізвисько Петарда.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська зірка «Х-фактора» представлятиме Україну на «Новій хвилі»
29 травень, 2013, 09:32