На Рівненщині юнак вбив 90-річного дідуся за відмову позичити гроші

На Рівненщині юнак вбив 90-річного дідуся за відмову позичити гроші
У селі Перемилівка Млинівського району Рівненської області сталося жорстоке вбивство пенсіонера. 90-річного чоловіка зарізали просто в нього вдома.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини, злочин стався близько 11:00 години ранку в суботу, 7 грудня. До будинку 90-річного пенсіонера прийшли односельчани — 42-річна жінка зі своїм сином. Вони попросили позичити їм гроші, але отримали відмову. Це розлютило нетверезого 18-річного молодика, виникла сварка, під час якої парубок почав бити господаря руками, а потім гострим предметом, який потрапив під руку, наніс численні удари по тілу пенсіонера. Мати хлопця, яка частково була свідком конфлікту, злякалася і втекла. 

Вбивця через кілька хвилин після скоєного прийшов до сусідів і повідомив про те, що зробив. На місце події було викликано поліцію. Парубок чекав на поліцейських на місці злочину. Слідчо-оперативна група виявила на тілі померлого множинні колото-різані рани, котрі були завдані, за попередньою версією, викруткою. Повну картину подій правоохоронці встановлять після завершення всіх експертиз. Підозрюваного затримали, йому загрожує передбачене частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України покарання за умисне вбиство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спонсор вбивства - горілка
Відповісти
позичив чуже життя. Скотині довічне.
Відповісти
Останні новини
На Рівненщині юнак вбив 90-річного дідуся за відмову позичити гроші
09 грудень, 2019, 10:25