Межигір'я відмежували від України. ВІДЕО

Межигір'я відмежували від України. ВІДЕО
Поблизу Межигір'я встановили стовп, який «відділяє» президентську резиденцію від України.

«У день прикордонника активісти вирішили встановити біля воріт помешкання Віктора Януковича символічний прикордонний стовп. Правда пофарбували його не в національні кольори, а в кольори правлячої партії», – повідомляє «5 канал».

Впритул наблизитися до президентської території членам Коаліції учасників Помаранчевої революції перешкодили представники державної охорони та міліція. Тому стовп встановили за півкілометра від воріт Межигір'я.

«Зараз це приватна власність, яка рахується резиденцією Януковича. Саме тому ми хочемо показати, що маємо намір відгородити їх звідсіля. Аж до того, що в подальшому ми будемо вимагати введення візового режиму з території автономної республіки Межигір’я на територію України», – заявив лідер КУПР Сергій Мельниченко.



У свою чергу, сільський голова Нових Петрівців Родіон Старенький зазначив, що акція жодним чином не вплине на територіальні межі та стовп приберуть до світанку.

«Звичайно, він незаконно встановлений. Для того, щоб встановити якийсь засіб, в тому числі стовп, потрібен спеціальний дозвіл», – підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, тиждень тому в селі Нові Петрівці озброєні бійці спецзагону «Беркут» без пояснення причин затримали редакційний автомобіль газети «Експрес» і журналістів, які перебували в ньому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Межигір'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Між Януковичем і Україною такий стовп стоїть вже давно , тільки не всі його бачать, бо Янукович таким людям на очі напускає туман.
Відповісти
Останні новини
Межигір'я відмежували від України. ВІДЕО
29 травень, 2013, 10:07