Солодощі на зимові свята. Що обрати?*

Солодощі на зимові свята. Що обрати?*
Новорічні свята вже зовсім скоро завітають в оселі українців, і звичайно, всі перебувають в нетерплячому очікуванні і передсвятковому настрої. Навіть дорослі у цей період мріють про чудеса та чарівні випадки, а діти й поготів. Зимові свята - це зустрічі з близькими, подарунки, веселощі, запашні мандаринки та неодмінно солодощі. Останніх забагато не буває, і щоб усім вистачило, замовляйте новорічні подарунки Рошен, АВК та Світоч заздалегідь. Увесь перелік солодких подарункових наборів у повному асортименті за ціною виробника можна знайти на зручному в користуванні сайті ngod.com.ua. Це спеціалізований інтернет-магазин кондитерських виробів. Тільки тут можна знайти найширший асортимент солодощів не лише для зимових, але й інших свят протягом року. Якщо немає часу ходити сторінками сайту та обирати, можна просто залишити свій контактний номер, і вам зателефонує менеджер, щоб допомогти сформувати ваше замовлення.

Які солодкі подарунки користуються популярністю у 2019-2020 р.?

Традиційно на Миколая, Новий рік та Різдво всі дарують один одному солодкі подарунки. Популярністю користуються вже звичні набори різних цукерок, а цьогоріч люди віддають перевагу красивим упаковкам. Наприклад, дуже швидко розкуповуються у магазинах набори у тубусах та жерстяних пакуваннях. При цьому дизайн упаковки та малюнок люди обирають тематичний. Дід Мороз, Санта, Снігуронька, Ялинка, теплі затишні картинки зі світлом у вікнах, зимові орнаменти – це все розлітається з полиць «на ура».

Другим за популярністю варіантом солодкого набору можна назвати набір з додатковим подаруночком. у деяких варіантах це може бути керамічна чашка або м'яка іграшка, зустрічаються і неординарні пропозиції, як то теплі шкарпетки з оленями Санти чи хлопавки для святкування. У будь-якому разі, солодкі цукерки різних видів у комплекті з невеликим, але емоційним подаруночком – варіант дуже виграшний. Такий подарунок пам’ятатимуть довго.

Солодкі пряники

Останніми роками в Україні все більше поширюється американська традиція пригощати рідних та гостей солодкими, тематично оформленими пряниками. У простому пакуванні в прозорій плівці пряник має дуже привабливий вигляд. Медове чи ванільне тісто дуже просте, його може приготувати будь-яка господиня, але щоб намалювати кольоровою глазур’ю справді професійний малюнок, знадобляться навики. Отже, якщо для домочадців – обов'язково випікайте та пакуйте із теплими емоційними записками, але якщо солодкий подаруночок має бути колегам чи мало знайомим людям, то краще замовити у фахового кондитера.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Солодощі на зимові свята. Що обрати?*
30 листопад, 2019, 00:00