Розповіли, чому забрали зупинку біля Старого ринку у Луцьку

Розповіли, чому забрали зупинку біля Старого ринку у Луцьку
В управлінні транспорту та зв’язку прокоментували ліквідування зупинки поблизу Старого ринку.

Як зазначив «Конкуренту» начальник управління Володимир Степанов, 9 грудня ліквідовується зупинка на вулиці Глушець, а всі інші залишаються – медколедж і інші.

«Там не було початкової чи кінцевої зупинки. Це були місця відстою. Тепер місця відстою робитимуть в іншому кінці, або біля медколеджу. А на зупинці навпроти не було міської зупинки. Там зупинявся транспорт неміський», – зауважив головний транпортник міста.

Нагадують, у грудні 2019 року управління архітектури і містобудування організовуватиме загальноукраїнський конкурс на найкращу концепцію з реконструкції території Старого ринку. У зв’язку з реконструкцією території, що супроводжуватиметься рухом великогабаритної техніки, та задля безпеки пасажирів при здійсненні демонтажу і вивезення конструкцій передбачається ліквідувати зупинки громадського транспорту "Центральний ринок" по обидві сторони вулиці Глушець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виродки! "А на зупинці навпроти не було міської зупинки. Там зупинявся транспорт неміський"... А ЛУЧАНИ ним не користувалися!
Відповісти
Давайте говорити вірно забрали зупинку не лише від Центрального ринку а й від Госпіталя ... Те виправдання про яке говорить пан Степанов про "розвантаження" не налазить ні наяку голову бо забрали зупинку з широкого проїзду де навіть був заїздний карман і лишили на Кривому валу де тепер буде вузьке місце і відповідно вся вул. Глушець зависне в одному великому заторі... бо через зупинку автобусів/тролейбусів їх не реально буде обігнати.... плюс чомусь забули, що інколи на волині йде дощ а зараз навіть можливий сніг з вітром а де накриття на зупинці на Кривому Валі??? P.S. Подивований, що поліція погодила таку дурню та поліція не місцева а ось чиновників скоро будемо обирати таке враження що вони дуже стараються....!
Відповісти