У Старому місті «Ангели нації» займаються оргіями і окультними дійствами?

У Старому місті «Ангели нації» займаються оргіями і окультними дійствами?
Жителі будинку Драгоманова, 25 скаржаться на громадську організацію «Командорія Луцького духовно-аристократичного ордену «Ангели Нації».

Відповідне звернення на прохання жителів озвучив 29 травня під час сесії Луцької міської ради депутат Юрій Корольчук.

Зокрема, він повідомив, що люди цікавляться законністю оренди підвального приміщення будинку Громадською організацією «Командорія Луцького духовно-аристократичного ордену «Ангели Нації».

Окрім цього, мешканці хочуть перевірити відповідність діяльності цієї організації нормам закону та установчими документам.

«Зокрема, мешканці будинку вказують на відсутність письмового договору оренди, ціну оренди в розмірі 1 гривні в місяць, відсутність реєстрації даної громадської організації в управлінні юстиції, проведення в нічний час окультних дійств та оргій», - зазначив Корольчук.

Депутат просить дати доручення відповідним службам та перевірити наведені факти та у випадку їх підтвердження врегулювати ситуацію в законному порядку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одна назва організації заставляє задуматись... Як би таку назву прокоментували психоаналітики?
Відповісти
Так у нас вже нібито є два Ангели Нації
Один на літеру А.
інший на літеру Я.
Відповісти
Бюджет Луцька недовиконується а міськрада роздає комунальне майно за 1 гривню в місяць? Круто
Відповісти
Окультних дійств та оргій? Насмішили... Не було і немає там такого. А от в головах деяких мешканців цього міста на чолі з його мером оргії дійсно відбуваються.
Відповісти
То напишіть що там відбувається раз ви точно знаєте.
Відповісти
А чого ви так переживаєте - прокуратура розбереться.
Якщо організація зареєстрована Мінюстом і законно орендує у міскради майно на ринкових умовах ( 1 грн./міс.) то жодних проблем немає.
Відповісти
Туди приходять люди, яким не байдужа доля й історія нашого міста і країни. Які не просто говорять, а діють. Які борються з чиновницьким свавіллям. Серед них - і журналісти, й історики, і краєзнавці, і звичайні лучани, яким набридло дивитися на те, як нищиться місто. Мабуть, це і не дає спокою т.зв мешканцям будинку і їхнім сусідам через паркан, які прикриваються ім'ям заповідника. Чистої води - ПРОВОКАЦІЯ.
Відповісти
Прокуратура розбереться
Відповісти
підтримую - негайно виселити так званих мешканців цього будинку на вулицю і віддати увесь будинок "небайдужим лучанам".
...от лише чого історики та краєзнавці зберігають там двигуни і поршньові кільця? http://jurportal.org/writ/11523590
Відповісти
:)))))))))))) :((((((((((((((
Відповісти
ангели націй - оце так чудернацька назва...
Відповісти
Орендатор цього підвалу такий собі хлоп на прізвище Левчук...щось там мутить, якісь там розмови ведуться підозрілі, мо просто горілку вживають...Він себе командором називає ордену...ну якась клініка...мабут таки тут потрібна психіатрична допога. І що це за оренда така - 1 гривня в рік! В центрі заповідника! Влада неспроможна навіть на оренді заробити! Сороміцьке ганьбисько!
Відповісти
хлопці та я знаю того Левчука! Він біля книжкового пасажу мешкає. Нероба, ніде не працює, мабуть живе на пенсію батьків. І ото він масоном зробився???
Відповісти
Забула запитати, а якої саме нації ви ангели? Якщо української, то нам вистачає своїх ангелів. Не прогодуєш вас усіх))) А, якщо серйозно, може то якесь революційне підпілля, так би мовити. Кажуть же - борються зі свавіллям чиновників. Скількох побороли? Вони вже у тюрмах? Попрошу поіменно. Можу парочку прізвищ підкинути)))
Відповісти
Ситуація тут дуже проста. По дирекції ДІКЗ нині відкрито більше п'яти кримінальних справ по зловживаннях, в тому числі по нинішньому директору П.Рудецькому. Зараз буде відкрито ще біля п'яти, матеріали вже в прокуратурі. Він накручує місцевих жителів, які зробили незаконну прибудову до вище вказаного будинку і незаконно приватизували квартири, щоб ті писали скарги і кляузи на організації, які його і міських чиновників конкретно щемлять по всіх швах. Вже була перевірка прокуратури по цьому питанню - порушень не виявили, була перевірка ДСБЕЗ - порушень не виявили. Ось останній документ по цьому питанню з Луцької міської ради - "Нежитлові приміщення міської комунальної власності, які розміщені на території Державного-історико-культурного заповідника м.Луцька, на балансі Луцької міської ради не перебувають." Заступник міського голови Л.Соколовська. Лист від 18.04.2013 р. №61-20/88
Відповісти
той сам на себе називається. Нероба - це той, хто нічого не робить. А хто пише - той роба. Левчук - РОБА.
Відповісти
От полішуки окупанти) вони навіть провокувати не вміють толком) «Хтось» відчув загрозу в свій бік? Це дуже добре) Ну на кінець вони виявили свої слабкі місця)а то все ігнор та ігнор…)Цим потрібно скористуватися,але дуже грамотно:)маю декілька продуктивних ідей,що до цього питання їм у відповідь,після висвітлення окремих фактів стосовно авторів цієї кумедної провокації,стане більше,ніж явним - хто в нашому місті дійсна секта: «братів та сестер», «кумів та сватів» і т.д.,а не спланований навмисний гумористичний спектакль)))
Відповісти
Почитайте "Волиньтаймс" Ігоря Левчука і відкриєте для себе Луцьк.
Прекрасні фотографії і статті по історії старого міста, а також про те,
як його нищать
Відповісти
Почитав. Газета антиправославного спрямування. Маса првокаційний матеріалів про священників.
Відповісти
Ви маєте на увазі статтю "Патріархи бувають справжніми"?
Відповісти
це не газета антипровославного спрямування. там лише є статті про не зовсім православних священиків.
Відповісти
Не оправдовуйтесь.Ви - праві. Вірю в Бога, а священники такі самі люди, як і ми з вами.
Відповісти
геть масонів з нашого міста! Луцьк православний!
Відповісти
Як сталося, що аренда цього дивака на приміщення в центрі заповідника 1 гр. в рік??????????????????????Яка розумна голова в місьраді це вирішила???????????????Вони там що подуріли???????????
Відповісти
Та таких диваків, якщо добре покопати у Луцьку, до холєри! Просто на цьому блазневі влаштували показуху. Ось і все.
Відповісти
Панове, не ведіться на провокації, приміщення згідно інформації ЛМР їй не належить. Вище давали цитату Соколовської. А щодо оренди в місті то вартість оренди "бідних" аптек в Луцьку ще менше однієї гривні. Ось наприклад аптека в тому ж Старому місті на вул.Драгоманова, взагалі оренди не платить і використовується БЕЗКОШТОВНО. Саме підняття цих питань в юридичній площині і стало приводом сьогоднішньої провокації від корумпованої луцької влади і директора заповідника П.Рудецького, який майже десять років працював в Волинській адміністрації і відповідав саме за заповідник.
Відповісти
Так на яких підставах ангели використовують приміщення і кому платять за оренду?
Відповісти
Забрехались хлопці.
З 9.00 до 18.00 вони розвінчують корупцію а 3 18.00 до 9.00 з великим задоволенням користуються корупційними схемами.
Просте питання :
1. хто і з якого доброго дива виділив їм приміщення за 1 гривню (без конкурсів і тендерів)?
2.як незарєєстрована організація могла укласти договір з міськрадою (це не кримінал?)
3.чому в однаковій ситуації( незаконне використання комунального майна) Рабан злочинець а Левчук- ангел нації?
4. які суми хотів отримати Л. з Т.П. за припинення шантажування по будівництву на Кафедральній? Це не рекет?
5.чому орендоване приміщення використовується як склад для комерційних товарів (двигуни, поршньові кільця, пінопласт і т.п.)? з яких біблейських часів ангели займаються комерцією?
6.просто по людськи - навіщо ср..ти там де живеш? Жильці ( як ви кажете так звані) так просто не писали б листа, якби ви їх не дістали.
7.а що роббиться ночами - здогадайтесь самі, почитавши яскраву антиправославну спрямованість левчуковських дописів (сатанисти)

Відповісти
А хто дозволяв священикам порушувати закони? Може про це в Біблії написано? Вони що, святі? Луцьк православний? Та ну! Подивіться на тих православних, які крадуть з наших же кишень, і в неділю всі разом показушно йдуть до церкви.
А ще в Луцьку католики живуть. І протестантів багато...
та вся писанина називається "аби поговорити".
Відповісти
Все правильно. Ти - маладєц! Іди з цим всім в міліцію і розкажи їй про рекет, а заодно і про підприємницьку діяльність. Сподіваюсь, доказів уже назбирав достатньо. Бо інакше всі твої слова - маячня божевільного. І взагалі, шановні, випорожнюйтеся тут далі. Оголошую конкурс: хто крутіше випорожниться? У вас дуже класно виходить. Ви - просто професіонали у цій справі.
Відповісти
а відповіді на п.1, 2, 6 і 7?
Відповісти
ще на пит.3
тільки будь-ласка по-суті, без надривної риторики.
Відповісти
"Нежитлові приміщення міської комунальної власності, які розміщені на території Державного-історико-культурного заповідника м.Луцька, на балансі Луцької міської ради не перебувають." Заступник міського голови Л.Соколовська. Лист від 18.04.2013 р. №61-20/88
Відповісти
Значить договору оренди немає і незаконна організація там знаходиться безпідставно
Відповісти
кожен дотошний при бажанні може прийти і побачити ті "окультні" дії. аби бажання! але все залишається на рівні "відчайдушних" коментарів...
Відповісти
Конкретні питання а у відповідь тиша. Значить там усе нечисто.Самозахоплення приміщення.
Відповісти
Тільки хвора уява бачить оргії там - де проводяться мистецькі заходи. Дуже прикро, шо приходиться жити в одній країні з такими дешевими людьми. А оті коментатори - більше схожі на спам ботів ніж на людей. Ну щож, в житті нічого не варті, то хоч позвірствуйте в коментарях, прикриваючись одноразовими ніками.
Культурні, громадські діячі, науковці а також учасники цієї, та інших близьких за тематикою груп фб, неодноразово приймали участь в різних заходах котрі проводилися в вищезгаданому приміщенні. Мистецькі проекти, зустрічі краєзнавців, філософські вечори проводяться там вже багато років. І от тільки зараз мешканці чомусь підняли хай. Проте жильці будинку в дійсності тільки ляльки на мотузочках...
Відповісти
- Извините, кто на ком стоял ? ( з Булгакова)
Відповісти
Останні новини
У Старому місті «Ангели нації» займаються оргіями і окультними дійствами?
29 травень, 2013, 11:29