На хабарі впіймали посадовця Волинської ОДА

На хабарі впіймали посадовця Волинської ОДА
На Волині посадовця ОДА викрили у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Так, головний спеціаліст одного із управлінь Волинської обласної державної адміністрації вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 6500 гривень.

У таку суму посадовець оцінив своє сприяння суб'єкту господарювання в одержанні дозвільних документів у межах компетенції.

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішують питання щодо повідомлення працівнику ОДА про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України), обрання йому запобіжного заходу та відсторонення його від посади.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину санкцією ч.3 ст. 368 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не вірю. В ОДА працюють кришталево чисті і чесні люди. Тут якесь непорозуміння.
Відповісти
Хто це?
Відповісти
Цікаво те, що за 6,5 тис грн головного спеціаліста "зловили", а верхушку що, не чіпають? там суми менш цікаві?
Відповісти
Хтось замовив собі тепле робоче місце!спецу дали 6500 .зразу забрали назад плюс конфіскат майна ..вже в бонусі.той хто замовив це місце ще накіне пару баксів міліції нашій.. а спец без роботи без майна і з кучую проблем.ось так роблять людям проблеми!чому нічого не пишите про того хто давав?
Відповісти
Тій хто пише за "верхушку". Ти "верхушку" за руку зловила? Ні! То навіщо злословиш на людей? В управлінні екології порядний і чесний керівник, так що не розпускай пліток, що невідомо звідки взялися! Дмитро Володимирович ми усі з вами!!!
Відповісти