Луцька міліція запросила в гості школярів. ФОТО

Луцька міліція запросила в гості школярів. ФОТО
Старшокласників луцьких шкіл запросили послухати про будні міліціонерів Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області.

Школярі оглядали службові автомобілі, знайомилися з роботою чергової частини, ізолятора тимчасового тримання, роботою експертів тощо, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Захід розпочався у світлиці міського відділу, де розміщені стенди з історією відомства. Із дітьми поспілкувався начальник міського відділу Василь Марчишак, який розповів дітям про недопустимість порушення закону.

Після головного міліціонера Луцька з дітьми поговорили начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Олександр Кот та працівник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Артем Андрійчук.

Після лекції гості вирушили до чергової частини міського відділу. Школярі спостерігали, як приймаються повідомлення від населення, і як діють правоохоронці при отриманні інформації про злочин.

Дітям показали приміщення ІТТ, умови, в яких утримуються злочинці та правопорушники. Також старшокласників ознайомили із роботою експертів-криміналістів та дозволили спробувати зняти дактилоскопічні відбитки пальців рук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таке треба робити частіше
Відповісти