Повідомили, хто може стати новим очільником волинської обласної лікарні

Повідомили, хто може стати новим очільником волинської обласної лікарні
Переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» визнали Сергія Пісачука, який працював у цьому закладі лікарем, а за сумісництвом – лікарем-флебологом Центру хірургії ока професора Загурського.

Про це стало відомо у вівторок, 10 грудня, в результаті засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради, – пише Волинь24.

Комісія заслухала пропозиції учасників конкурсу, провела з ними співбесіди і визначилася шляхом голосування.

На думку членів комісії, найбільше відповідає встановленим вимогам кандидатура Сергія Пісачука.

Його й визнали переможцем конкурсу.

За Сергія Пісачука проголосували 7 членів комісії.

Кандидатуру заступника директора КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олександра Дударя підтримали 2 члени комісії.


Зауважимо, що остаточне рішення щодо призначення кандидатури на посаду директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» прийматимуть депутати обласної ради під час сесії.



Довідково: Сергій Васильович Пісачук народився 21 березня 1976 року в селищі Шацьк Волинської області. Закінчив Ковельське медичне училище, Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького та інтернатуру із загальної хірургії у Волинській обласній клінічній лікарні. Лікар-флеболог Центру хірургії ока проф. Загурського. Одружений. Має двох синів.

Нагадаємо, у липні 2019 року Сергій Пісачук балотувався кандидатом у народні депутати України від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №22 (Луцьк).

За нього проголосували 21368 виборців округу (27,24%). Перемогу в цьому окрузі здобув кандидат-самовисуванець, тодішній голова Волинської обласної ради Ігор Палиця. Його підтримали 29157 чоловік (37,17%).



Попереднім керівником Волинської обласної клінічної лікарні був т.в.о. директора – заслужений лікар України, нагороджений орденами «Дружби народів», «За заслуги I,II і III ступенів », головний лікар вищої кваліфікаційної категорії Іван Сидор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Новому головному лікарю (при умові, якщо за нього проголосують депутати, а в цьому немає жодного сумніву), у першу чергу треба подумати за "інвестиції в людей": вони довго окуплюються, але стають безцінними. Мається на увазі підвищення зарплат медичному персоналу, починаючи з лікарів і закінчуючи санітарками. З цим варто поквапитись, аби решта медсестринського складу не виїхала за кордон. І, паралельно, впроваджувати страхову медицину. В усіх її проблемах впровадження варто радитись з "спеціалістом" страхової медицини Дмитром Глазуновим. Німці її впроваджують і вдосконалюють впродовж 180 років, а Глазунов (судячи з того, як обіцяла в ЗМІ його сестра Катерина), може це зробити впродовж шести місяців в масштабах держави (ось такі самородки народжуються на українських чорноземах!). Найкращих побажань Сергію Пісачуку. Молодий, розумний, красивий, сучасний: нова висока посада додасть йому наснаги і усе з охороною здоровя на нашій рідній Волині буде гаразд.
Відповісти
А комісія хто? Майже усі бездарі на чолі з неуком і бездарю Карпюком.
Відповісти
Не радійте передчасно. Обласна рада не затвердить Пісачука. Конкурсна комісія виявила свою повну некомпетентність, обравши людину без відповідної освіти і досвіду та політичну, зелену заангажованість. Почекаємо 17 грудня.
Відповісти