У Луцьку просять відновити «стеження» за громадським транспортом

У Луцьку просять відновити «стеження» за громадським транспортом
В обласному центрі Волині просять відновити моніторинг громадського транспорту.

Таку петицію зареєстрував Дмитро Смаль в Єдиній системі місцевих петицій.

Згідно з текстом петиції, лучани не мають можливості спостерігати за місцезнаходженням громадського транспорту.

«Новий оператор, згідно договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті м. Луцька від 17 липня 2019 року, взяв на себе зобов'язання щодо, цитую: "впровадження АСООП та моніторингу громадського транспорту (тролейбус, автобус) протягом 4 місяців з моменту підписання Договору". Проте ні до 11 листопада - дати, на яку був запланований запуск АСООП, ні місяць потому, так і не виконав своїх зобов'язань згідно підписаної угоди», - йдеться у петиції.

Тому автор петиції просить міську владу зобов’язати оператора електронних систем в громадському транспорті Луцька, компанію "СІТІ КАРД СИСТЕМ":
- в мінімально можливі строки виконати взяті на себе зобов'язання з запуску моніторингу громадського транспорту, надавши цьому питанню максимальний пріоритет.
- одночасно із запуском моніторингу транспорту надати дані місцезнаходження громадського транспорту в режимі онлайн існуючим сервісам ("М@К" та "CityBus Луцьк") та іншим бажаючим задля встановлення конкуренції, що дасть можливість лучанам обирати кращий сервіс, ніж той, що надає компанія "СІТІ КАРД СИСТЕМ" (який від користувачів отримав вкрай низькі оцінки - на момент написання 1,8 з 5 балів у Google Play Маркеті).

Збір підписів стартував 16 грудня і станом на 21:50 петицію підписали 282 особи з 300 необхідних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормальний додаток від "СІТІ КАРД СИСТЕМ" тільки не працює у повному функціоналі, а на хвили незадоволення ситуацією, що виникла з транспортом і по заклику конкурентів, штучно зробили низьку оцінку у Google Play Маркеті. Знаємо як це робиться! Є свідки розповсюдження сторінками соцмереж закликів навмисно ставити низьку оцінку додатку!
Відповісти
Штучно? Закликаю усіх ставити низьку оцінку, якбтиможна було - поставив би НУЛЬ! Вівдстеження НЕ працює, відстежувати одночасно можна буде ОДИН маршрут, навіть маршрути нормально не прописані. Єдине, що працює - "віртуальна картка", її попопвнення та оплата проїзду, та навіть тут і ложці меду є відро лайна - НЕ відображаються останні оплати... То не "працює в неповному функціоналі", то НЕ ПРАЦЮЄ взагалі! Ганьба!
Відповісти
Як людина, яка працює в галузі розробки програмного забезпечення, скажу що додаток зроблений жахливо. Студенти можуть зробити краще
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять відновити «стеження» за громадським транспортом
16 грудень, 2019, 22:27