Не Пісачук: назвали прізвище ймовірного очільника волинської обласної лікарні

Не Пісачук: назвали прізвище ймовірного очільника волинської обласної лікарні
Комісія Волинської обласної ради порекомендувала призначити т.в.о. директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександра Дударя.

Про це йдеться на сайті Волиньради.

До слова, Дудар Олександр − заступник головного лікаря з хірургічної допомоги у Волинській обласній клінічній лікарні, лікар-хірург судинний вищої кваліфікаційної категорії. У 2018 році став заслуженим лікарем України.

Багаторічний керівник обласної клінічної лікарні Іван Сидор написав заяву в обласну раду з проханням звільнити його від виконання обов'язків директора.

Питання розглянула постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства на сьогоднішньому засіданні.

Депутати рекомендували голові облради Ірині Вахович в установленому законодавством порядку звільнити Івана Сидора від виконання обов'язків керівника та покласти тимчасове виконання обов'язків директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради на Олександра Дударя.

Нагадаємо, раніше на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» рекомендували Сергія Пісачука. 11 грудня під час засідання постійної комісії обласної ради депутати - Олександр Зінчук та Василь Столяр - назвали незаконним призначення Пісачука. Вони заявили, що під час конкурсу на обрання директора обласної лікарні, не була дотримана процедура проведення виборів, а саме - комісія була закритою.

Зауважимо, що остаточне рішення щодо призначення кандидатури на посаду директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня» прийматимуть депутати обласної ради під час сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Капець, ера Колишнього продовжиться, він як путін
Відповісти
Хочуть свою людину прохати, і знову нічого не зміниться
Відповісти
А Дудар хто? Проктолог? Найліпший варіант - це Пісачук, але хтось просуває Дударя.
Відповісти
Дудар найкраща кандидатура. Розум, освіченість, дослід роботи і всі людські якості. Про які Пісюки може бути мова?
Відповісти
Вибач, але твій рівень носити утки. І при Сидору, і при Дудару. Дудар кандидатура номер один.
Відповісти
Так і відчувається що пишуть дуполизники Дудара) , а саме ті, хто бояться що прийде новий і випливують утки)) Правда і санітару це вас стосується!!!
Відповісти
Директор не має бути лікарем.Це має бути фахова в економічно-фінансовому плані людина,мененджер.В нас "совітські"підходи,все "догори дригом..."Нічого там не зміниться,а скоріш навпаки.Ця Волиньрада(Вже тільки разом)ні на що не здатна без помаху руки...феодала.
Відповісти
Рахуйте що без змін,за ті роки що він був заступником,вник в роботу як проводити бандюганів і шишок без черги і безплатно!!!
Відповісти