На Волині готують фестиваль «Володимир-2013»

На Волині готують фестиваль «Володимир-2013»
У Володимирі-Волинському готуються до проведення фестивалю «Володимир-2013».

Голова оргкомітету Лариса Кулікова повідомила, що відзначення 1025-ої річниці Володимира-Волинського відбудеться на державному рівні, - повідомили у прес-службі міської ради.

Присутні обговорили формат проведення святкування – його вирішено не міняти і основні заходи залишаться ті ж, що й торік.

«З-поміж інших фестивалів ми й вирізняємося тим, що маємо свій формат і вже 20 років його не міняємо», - підкреслив начальник відділу культури та туризму Андрій Шоцький і зазначив, що цьогоріч основну увагу під час проведення заходів буде звернуто на історичні події: 1025-у річницю з часу заснування міста і 1025-у річницю хрещення України-Руси.

Члени оргкомітету обмінялися думками щодо змістовного наповнення заходів, зокрема, були пропозиції щодо проведення фаєр-шоу, створення дитячої алеї розваг за участю аніматорів, з батутами, каруселями, електромобілями, тиром, надувними кульками, морозивом та інше.

Над театралізованим відкриттям «Володимирського узвозу» працюватиме режисер Олена Шарко, а художній керівник Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців сучасної української пісні Андрій Кошляцький уже займається пошуком талановитих юних виконавців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову будуть бідкатися підприємці із дрєвнього володимера, що їх заставляють гроші здавати на фестиваль "Володимир-2013". Так що спонсорів знайдуть.
Відповісти
Останні новини
На Волині готують фестиваль «Володимир-2013»
30 травень, 2013, 13:13