У Луцьку сусіди побилися за землю

У Луцьку сусіди побилися за землю
Майже 22 тисячі гривень матеріальної та моральної шкоди доведеться сплатити лучанину за те, що побив сусіда.

Луцький міськрайонний суд визнав винним чоловіка у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження ‒ злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України ‒ та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Луцька.

Як повідомив прокурор прокуратури міста Луцька Дмитро Чубко, на підставі ст. 75 КК України суд звільнив чоловіка від відбуття призначеного покарання, якщо той протягом іспитового строку тривалістю 3 роки не вчинить нового злочину.

Конфлікт між чоловіками виник на побутовому ґрунті перед приїздом виконавчої служби, яка мала би знести самочинне будівництво на подвір’ї. Через це майно суперечки не втихають майже 10 років.

У результаті чергової лайки між чоловіками, яка призвела до бійки, один із них опинився на лікарняному ліжку. 32 річний підприємець спочатку шарпав свого сусіда, тоді намагався перекинути його через металеву сітку, потім ударом руки пошкодив йому ліве око. Згідно з висновками експертів, чоловік втратив працездатність на 35%.

Утім, на сьогоднішній день судова тяганина щодо розподілу землі триває, справа перебуває у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку сусіди побилися за землю
30 травень, 2013, 13:43