На Волині інклюзивний центр отримав спецавтомобіль. ФОТО

На Волині інклюзивний центр отримав спецавтомобіль. ФОТО
Сьогодні, 19 грудня, інклюзивно-ресурсний центр Любомльської міської ради святкує першу річницю відкриття.

На свято завітали - керівництво Любомльської міської ОТГ , представники районної влади, батьки вихованців ІРЦ, - йдеться на сторінці відділу освіти, молоді та спорту Любомльської міської ради у Facebook.

З нагоди подвійного свята голова Любомльської міської ради Роман Ющук вручив директору ІРЦ Валентині Богдан ключі від новенького спеціалізованого автомобілю. Спецтранспорт обслуговуватиме дітей з особливими освітніми потребами. Цей автомобіль зможе служити справжнім мобільним переїзним кабінетом.

Попередньо повідомлятимуть працівники центру про пересування і роботу фахівців на виїзді, і кожна дитина матиме змогу пройти обстеження та отримати фахову підтримку та допомогу від працівників ІРЦ.

Новий автомобіль виготовлений згідно з нормативно-технічною документацією, вже готовий до експлуатації. Задні двері авто обладнані підйомником та спеціальним пристроєм для колісних крісел. Окрім сучасного обладнання, всередині авто обладнане методично-дидактичними матеріалами, іграшками, ігровою магнітною дошкою та іншим.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.