Петиція про порятунок Світязю не набрала необхідної кількості голосів

Петиція про порятунок Світязю не набрала необхідної кількості голосів
Петиція до президента України про порятунок Світязю від обміління не набрала необхідної кількості голосів, аби той міг її розглянути.

Нагадаємо, 18 грудня був останній день, коли українцяи можна було підписати електронну петицію до президента про порятунок Світязя. ЇЇ зареєстрували на сайті гаранта 10 вересня екоактивістка Ольга Іменинник, - пише Район.Шацьк.

За три місяці петиція «Порятунок озера Світязь» набрала 13 064 голосів із необхідних 25 тисяч, відтак вона не потрапить на стіл президента Володимира Зеленського для розгляду.

Після завершення збору підписів Ольга Іменинник у соцмережі фейсбук подякувала усім інтернет-сайтам, які долучилися до поштирення інформації (в тому числі виданню Район.Шацьк та мережі Район.in.ua), відомим волинянам та українцям, котрі також підтримали петицію та проголосували.

Серед відомих українців, які підтримали петицію, Ольга Іменинник подякувала олімпійській чемпіонці Яні Клочковій, поету та письменнику Андрію Любці, поету та письменнику Андрію Мартинюку, керівнику та засновнику музею сучасного українського мистецтва Корсаків – Віктору Корсаку за великий допис про петицію!

«Окрема подяка – Людмилі Луцюк керівниці Зелена сила - Green Power, Іоану Ярославичу Тхорику з Асоціації Благодійників України, Світлані Берзіній керівниці ВГО «Жива планета», Наталії Рибачік засновниці та керівниці МамаWOW, талановитому оператору Андрію Дмитруку за чудове відео про Світязь, Віталію Киричуку, віце-президенту Торгово-промислової палати за чудові фото та поширення інформації, голові Шацької районної ради Сергію Карпуку за підтримку, секретарю Шацької селищної ради Людмилі Цевух за підтримку та поширення інформації», – йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми показали істинне обличчя "власти имущих",тому що дачі і будинки на берегах озера належать людям,які мають в безпосередньому підпорядкуванні більше 25 тис. людей.
Відповісти
Колись несли петицію до царя, спробуйте через нашого "депутата" Гео́ргія Аполло́новича Гапо́на
Відповісти
Треба рятувати державу Україна, на території якої ще є Світязь. Міняти закони, заборонити меліорацію і лівідувати її наслідки ще від 70-х років, заборонити панам-товаріщам будувати палаци на березі озера і потужними сведловинами смоктати звідти воду, "патріотам" заборонити закладку ягідників зі ставками для їх поливу, заборонити будь-яку господарську діяльність на відстані хоч би 10 км від берегів озерасподаря Шацькому національному парку. А збиратись на усякі наради і просто пиздіти, особливо пиздіти про Хотиславський кар*єр - нічого не дасть. Пізно, Сара, пити боржомі.
Відповісти
Меліорація почалась в 60 роках минулого століття ,а наслідки аідчуваємо вже сьогодні.Поліські болота знищили як в нас ,так і в Білорусі ,а "розумники" від науки,скидають все на потепління .
Відповісти
Останні новини
Петиція про порятунок Світязю не набрала необхідної кількості голосів
20 грудень, 2019, 01:03