Як 7-річний хлопчик працював ДАІшником. ФОТО

Як 7-річний хлопчик працював ДАІшником. ФОТО
Учень луцької школи на день став працівником Державтоінспекції.

Це стало можливим в межах проекту «Мрії майбутньої держави», який реалізовують Волинська обласна громадська організація «Твори добро» та спілка громадських організацій «Молодіжна платформа», ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Семирічний Артур, учень загальноосвітньої школи №19 Луцька, незважаючи на юний вік, переконливо вирішив стати працівником дорожньо-патрульної служби.

У день, коли в межах проекту проводилася фотосесія, хлопчик перебував на справжній службі з працівниками взводу із забезпечення супроводження роти ДПС УДАІ у Волинській області. При цьому Артура цікавило все: службовий автомобіль, формений одяг, жезл і особливості спілкування з водіями, зокрема тими, хто порушив Правила дорожнього руху.

Хлопчик разом із інспектором наряду проводив роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил проїзду пішохідних переходів. Малюк розповідав водіям, що дітей потрібно обов’язково пропускати на пішохідних переходах та у жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху.

На запитання інспекторів, чому він вирішив обрати досить серйозну і відповідальну професію, Артур відповів: «У моєму житті було два неприємних випадки, коли я переходив проїзну частину на пішохідному переході, і мене ледь не збила автівка. Тому після цього я вирішив, що буду нести службу на дорозі, аби всі школярі безпечно почували себе на шляхах області».

Водії в свою чергу досить чемно і з розумінням поставилися до такого «нововведення», один із них навіть відзначив: «До того, що говорить дитина, неможливо не дослухатися. Після такого уроку правових знань соромно буде навіть подумати про порушення Правил дорожнього руху».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вспомнил КВНовскую шутку: "В детстве собачка укусила Ваню Павлова. Укусила и забыла, а вот академик Павлов не забыл". В детстве маленького Артема, чуть не сбила машина на переходе..........
Відповісти
Сори, "маленького Артура"))))
Відповісти
малой хоть на летний отдых себе "накосил" за день )
Відповісти
Останні новини
Як 7-річний хлопчик працював ДАІшником. ФОТО
30 травень, 2013, 16:21