Маленькі волиняни отримали на Миколая солодкі подарунки від народного депутата

Маленькі волиняни отримали на Миколая солодкі подарунки від народного депутата
У селищі Люблинець Ковельського району в будинку культури відбулось театралізоване дійсно за участю дітей з недільної школи Хресто-Воздвиженського храму, учнів загальноосвітньої школи та дошкільнят.

Для малечі підготували цікаву виставу, де головними персонажами також були діти, - йдеться на сайті благодійного фонду "Патріоти Волині".

"Це просто неймовірні враження — виступати на публіку. На серці радісно, що всі діти на тебе дивляться, аплодують. Я думаю, їм було цікаво спостерігати за сюжетом вистави. Ми дуже старанно готувалися до цього свята", - поділилась враженнями шестикласниця Дарина Страхова.

Для кожного з дітей День святого Миколая — найбажаніше свято. Діти також розважалися, грали в ігри. А радість та посмішки на їхніх обличчях - найкращий доказ того, що свято вдалося.

"На Миколая чекають всі діти.Він, зазвичай, приходить зранку. Усі слухняні дітки з нетерпінням чекають на подарунки..." - каже ще одна учасниця вистави одинадцятирічна Дарина Середа.

І дійсно, у фіналі дійства кожен з дітей отримав подарунок від благодійного фонду Степана Івахіва “Патріоти Волині”.

"Дуже приємно побувати на такому святі, - розповів директор фонду Павло Самолюк. - Сьогодні ми вручили подарунки для діток дошкільного навчального закладу та початкової ланки Люблинецької загальноосвітньої школи. Але свята лише розпочинаються. Тому, впродовж наступного тижня ми будемо відвідувати школи округу. І загалом 21 тисяча дітей отримають подарунки від благодійного фонду Степана Івахіва “Патріоти Волині”

Наче в казці цього року зміниться і люблинецька школа: в селищі завершують капітальний ремонт фасаду опорного навчального закладу ОТГ. Інвестиційний проект фінансують коштом ДФРР, які селищний бюджет отримав за сприяння народного депутата Степана Івахіва.

"Це майже 6 млн. гривень. Гроші надходили в два етапи: спочатку виділили кошти на один корпус школи — це близько 3 млн. за умов 10-ти відсотків співфінансування селищної ради. А вже в грудні відбувся перерозподіл коштів ДФРР по області — і ми отримали фінансування на ремонт другого корпусу. За умовами договору ми маємо завершити утеплення фасаду школи до 25 грудня.

Благодійний фонд “Патріоти Волині” цього року нам дуже допоміг і власними коштами — за що велике дякую і Степану Петровичу, і його представникам. За 70 тисяч гривень ми облаштували бруківкою шкільне подвір’я. А ще 100 тисяч, які отримали від благодійників, ми використали на переобладнання внутрішніх санвузлів для учнів початкової школи", - розповіла директорка Люблинецької ЗОШ Руслана Хвиць.

Так що цьогорічну зиму в Люблинецькій школі учні зустрінуть без остраху: в коридорах та класах буде тепло та затишно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Маленькі волиняни отримали на Миколая солодкі подарунки від народного депутата
20 грудень, 2019, 17:12