На трасі «Київ – Чоп» лучанин на смерть збив чоловіка: шукають свідків

На трасі «Київ – Чоп» лучанин на смерть збив чоловіка: шукають свідків
На Житомирщині унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 18 грудня на трасі «Київ – Чоп», смертельні травми отримав 57-річний пішохід.

Про це повідомляє поліція Житомирщини.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 18 грудня близько 17:50 поблизу села Кам’янки Житомирського району. Попередньо, водій автомобіля Toyota Sequoia, 54-річний житель міста Луцька, рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Унаслідок ДТП пішохід, 57-річний житель Житомирського району, отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські просять тих, хто був очевидцем вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздив повз та має записи з відеореєстратора, звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На трасі «Київ – Чоп» лучанин на смерть збив чоловіка: шукають свідків
23 грудень, 2019, 13:16