Нові ювелірні тренди*

Нові ювелірні тренди*
Кожен сезон готує модницям нові прикраси, які зможуть повністю перетворити стиль і характер дівчини. У сезоні осінь-зима 2019-2020 стилісти визначають дві головні тенденції ювелірної моди: барвисті, масивні, яскраві прикраси з золота і лаконічні, мінімалістичні, прикраси зі срібла. При цьому, для срібних виробів характерне переважання геометричних візерунків в дизайні.

Крім цього, ювеліри вказують, що на моду 2019-2020 також впливають минулорічні тенденції. Не покидає модні лаври стиль бохо, який в цьому році буде більш ніжним і чуттєвим. Також ностальгія за 90-ми отримала нові характерні риси. Нудьгували за кубізмом і футуризмом? У моді знову масивні прикраси у вигляді квадратів, трикутників і сфер.

Наостанок зазначимо, що в моді знову асиметрія, яка проявляється у всіх сферах, зокрема, в ювелірному мистецтві. Особливу увагу варто приділити сережок, про які ми докладніше поговоримо трохи пізніше. Ознайомитися з великим каталогом ексклюзивних прикрас ви можете тут https://zolotoyvek.ua/ua/juvelirnye-ukrashenija/l/sortirovka:jekskljuziv/

Які прикраси будуть модними в сезоні 2019-2020?

Якщо з загальними рисами прикраси все більш-менш зрозуміло, то які конкретні прикраси варто купувати на цей сезон завдання не просте. З року в рік під час Тижня Моди були представлені унікальні прикраси, які вразили всіх почитати високої моди. Якщо замислювалися, які категорії ювелірних прикрас в цьому сезоні будуть головною родзинкою, то поспішаємо порадувати любительок сережок, підвісок, каблучок. Класика тут не піддалася на модні провокації та залишається з нами, однак, зміст все ж змінився.

Каблучки

Якщо говорити про обручки, то європейські моделі вже кілька років не сходять з каталогів ювелірних салонів. При цьому, ми рекомендуємо вибирати ті обручки, які будуть вам приносити радість і гармонію, навіть якщо вони не вписуються в тренди ювелірних новинок.

Каблучка часто використовуються як прикраса на кожен день, через те, що дозволяє виконувати рутинні завдання, не пошкоджуючи шкіру. Якщо хочете вибрати собі модний ювелірний виріб, то рекомендуємо зосередитися на моделях:

• фалангові;
• бандажні;
• набірні;
• печатки та персні.

Традиційно вважалося, що печатки — це тип чоловічої каблучки, але сучасні дизайнерські будинки пропонують переглянути цю думку. Наприклад, Versace запропонував модницям круглі печатки з жовтого золота. Також у світі каблучок отримали популярність моделі, виконані в стилі бароко. Якщо вам близька ця тема, подивіться прикраси з перлами в огранюванні кабошон.

Сережки

Якщо вам подобається експериментувати з сережками, то нові ювелірні тренди вас порадують. На думку ювелірів, найбільш топові моделі:

• розкішні та об'ємні підвіски;
• кільця великого розміру;
• сережки-конго зі збільшеним діаметром і геометричними мотивами;
• помітні сережки з яскравими та масивними підвісками - каменями натурального походження;
• тільки одна сережка з комплекту, але великого розміру і масивного дизайну.

Як ми зазначали вище, в моду входять асиметричні сережки, втім, їм не обов'язково бути з одного комплекту.

Наприклад, на одну мочку ви можете надіти невеликий пусет, а на другу — ажурну підвіску з масивною прикрасою. Замість пусетів можна взяти акуратні кафи або маленькі конго. Однак, обидві моделі повинні бути обов'язково з одного матеріалу і бажано в одному стилі. Наприклад, пусети в формі сердечка в поєднанні з масивними серцями та італійською застібкою в жовтому або комбінованому золоті.
Поєднувати срібло і золото в одному комплекті не рекомендується.

Підвіски

Насамперед відзначимо, що мода на чокери не збирається нас відпускати. У моді знову ювелірні шнурки, які заведено носити високо на шию. Водночас, тенденції у виборі підвіски порівняно змінилися. Якщо раніше був в моді чокер з маленьким фіанітом, то зараз дизайнери пропонують використовувати масивний мінерал великих розмірів. Наприклад, це може бути чокер з рожевим кварцом.

Також в моду знову входять підвіски з натуральними перлами. До того ж, у випадку з перлами ювелірні дизайнери взагалі не обмежують покупців. Це може бути маленька підвіска з невеликими перлами в червоному золоті або кольє з білого металу. При цьому, рекомендуємо утриматися від бус з перлів, тільки якщо цього не вимагає дрес-код.

Багатошаровість — ще один тренд, який не хоче поступатися своїми позиціями. Багатошарове носіння підвісок прекрасно підійде для міського стилю або вечірнього вбрання. Головне правильно вибрати розмір підвісок і ланцюжків. Рекомендуємо підбирати підвіски за значенням і бажано змістовно пов’язані. Якщо вам подобається природа, то ланцюжки з конюшиною, бабкою, метеликом і квіточкою різного діаметру прекрасно будуть гармоніювати.

Де купити модні ювелірні прикраси?

Для тих, хто стежить за модою не тільки в одязі, але і в ювелірних аксесуарах, важливе значення має пошук ювелірних новинок. Знайти прикраси, виконані за останніми новинками, можна в інтернет-магазині "Золотий Вік". В інтернет-магазині є тисячі прикрас, в тому числі, в сучасному дизайні.

Якщо шукайте ювелірні новинки, подивіться останні колекції "Золотий Вік" на офіційному сайті. Дизайнери заводу пропонують клієнтам продукцію, виконану за трендами вітчизняної та зарубіжної моди. Останні трендові прикраси представлені в колекціях "Древа життя", "Безрозмірні каблучки", "Італійська колекція".

Другий спосіб знайти прикрасу ще простіше. Виберіть категорії товарів, які вас цікавить, наприклад, каблучки. Потім виберіть сортування "новинки": в хронологічному порядку будуть представлені самі трендові прикраси останнього сезону.

Купити модні ювелірні прикраси можна онлайн або офлайн. Виберіть ювелірний виріб в онлайн-каталозі та замовте прикрасу з доставкою Новою Поштою або кур'єрською службою. Також ви можете відвідати один з 380 салонів в українських містах і особисто вибрати модний ювелірний аксесуар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.