У чому зустрічати Новий рік 2020?*

У чому зустрічати Новий рік 2020?*
Новий рік – одне з найулюбленіших свят малечі і дорослих. Його відзначають усюди, сподіваючись на те, що все буде краще, ніж у році попередньому. Щоб задати «правильний» настрій наступним 365 дням, варто ретельно продумати свій образ на новорічну ніч. Нехай вона стане своєрідним спусковим гачком вашого неймовірного успіху протягом 2020 року!

Зустрічаємо свято весело!

Традиційно родинне свято Нового року потроху «виходить» із сімейного кола. Все активніше його зустрічають у клубах, ресторанах, на головних площах міст. Туристичні агенції, де тільки не пропонують провести ніч із 31 грудня на 1 січня! Проте, перш ніж погоджуватися на штурм Говерли або бенкет у Шарм-ель-Шейсі, слід ретельно все обдумати.

1. Набувати екзотичного досвіду у новорічну ніч – не найвдаліша ідея. Адже, якщо ви раніше ніколи не пірнали з аквалангом, вам це може і не сподобатися. Починати рік із розчарувань? Проте, якщо йдеться про реалізацію мрії – дійте! Тут сам факт того, що сталося задумане, мотивуватиме вас на подальші досягнення.
2. Звичайно, свято потребує подарунків. Проте час дуже дорогий, щоб витрачати його на біганину по магазинах. Тож, сплануйте покупки та вирушайте за ними в онлайн-магазини: до речі, на Kasta ще встигнете на акції та знижки.
3. Якщо плануєте зустрічати Новий рік на вулиці у рідному місті, заздалегідь подбайте про зручний та відповідний погоді одяг. Це може здатися банальним, але за передноворічними клопотами так легко залишити цей очевидний момент поза увагою і, як наслідок, страждати від дискомфорту.

Проте, якщо нікуди не хочеться йти, не примушуйте себе. Традиції традиціями, але лише вам вирішувати, яких із них дотримуватися.

Вибираємо одяг для вечірки

Покровителем 2020 року східний календар називає Білого Металевого Пацюка. І хоча до того, як він вступить у свої права, ще є місяць, можна вибирати наряд, який порадує господаря року.

Отже, Пацючок обіцяє свою прихильність людям врівноваженим, розсудливим та практичним. Саме для таких – великий вибір красивого одягу на Kasta за суперціною. Зверніть увагу на:

• речі світло-сірого, світло-блакитного, сріблястого кольорів. Це беззаперечні фаворити;
• сукні-чохли з паєтками світлих відтінків;
• обтягуючі сукні-максі;
• атласні топи;
• плісировані спідниці із шовку, шифону.

Можна вразити всіх присутніх комбінезоном із вельвету, вдягнути широкі штани та топ на одне плече. Що стосується взуття, воно має бути непомітним. Делікатні босоніжки, туфлі-човники нейтрального кольору – цього буде достатньо. Головна заповідь тих, хто хоче бути в тренді новорічної ночі, – стримана розкіш. Мінімум прикрас, мінімум кольору.

Свята невпинно наближаються, але, щоб подбати про свою ідеальну новорічну ніч, часу ще достатньо. Використайте його максимально ефективно!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.