Посібники Captain Jack – ідеальний ресурс для вивчення англійської з дітьми*

Посібники Captain Jack – ідеальний ресурс для вивчення англійської з дітьми*
В умовах сьогодення вивчення англійської являється скоріше необхідністю, ніж забаганкою. Чому? Тому що час не стоїть на місці і в сучасних дітей з кожним роком з’являється все більше можливостей для всебічного розвитку без будь-яких кордонів. До того ж, знання іноземної мови відкриває нові перспективи перед її носієм в майбутньому. Серед них:

• Можливість спілкування з іноземцями;
• Подорожі в інші країни за відсутності мовних бар’єрів;
• Навчання в закордонних вузах;
• Доступ до високооплачуваних посад;
• Доступ до іноземної літератури, преси та інших видань, і не тільки.

Однак, для того, щоб спілкуватися англійською на розмовному рівні, потрібно багато вчитися. Ну а щоб не витрачати дорогоцінного часу, навчання краще розпочинати ще з раннього віку.

Як зацікавити дітей англійською?

Ні для кого не секрет, що дітям не цікаво сидіти на місці і засвоювати сухий теоретичний матеріал. Таке навчання буде малопродуктивним. Оптимальний варіант для вивчення англійської з дітьми – гра. Як організувати таку гру? Для початку достатньо придбати посібники Captain Jack в інтернет-магазині BritishBook, за допомогою яких навчаються діти з різних країн.

Якими перевагами володіють дані посібники?

• Captain Jack – це сучасні, ілюстровані посібники, головною особливістю яких являється наявність універсальних історій, що підходять для різних педагогічних ситуацій. Головний герой таких посібників – яскравий папуга Капітан Джек. Саме цього персонажа просто обожнюють діти і з радістю вчать англійську, потрапляючи з папугою у різні пригоди. Крім цього, користування посібниками із знаменитої серії супроводжується ще цілим переліком переваг, серед яких:
• Засвоєння базового рівня знань з англійської мови. Найчастіше навчальні матеріали з таких книг використовуються для дітей віком від 3 до 6 років.
• Розширення кругозору. Під час захоплюючих навчань з папугою діти не лише засвоюють англійську, а й здобувають базові знання з географії, математики та мистецтва.
• Розвиток соціальної взаємодії. Кожна історія з підручника транслює події з реального життя. Завдяки цьому діти мають змогу здобувати соціальні навички та вчаться вирішувати конфліктні ситуації.

Крім цього, курс Captain Jack включає багато додаткових матеріалів, включаючи картки, аудіозаписи, спеціальні ресурси та навіть іграшки. А ще посібники із цієї серії містять спеціальні підказки, завдяки яким набагато легше будувати уроки з англійської. До того ж, адаптувати матеріал можна до різної кількості учасників.

Де можна придбати підручники Captain Jack?

Якщо ви хочете замовити підручники за доступною ціною, то оптимальним варіантом стане співпраця з магазином, в якому можна буде замовити навчальні матеріали без посередників. Прикладом такої компанії в нашій країні являється інтернет-магазин іноземної літератури BRITISHBOOK.UA. Саме тут ви знайдете всі необхідні ресурси із серії Captain Jack та ще багато посібників, книг, художньої, тематичної літератури для вивчення іноземних мов. До того ж, для здійснення покупки не доведеться кудись їхати, витрачаючи свій дорогоцінний час – достатньо обрати потрібну позицію на сайті та оформити замовлення. При цьому кожен клієнт має можливість отримати знижку на наступне замовлення, написавши рецензію на книгу чи підручник. Головне – не відкладати вивчення англійської на потім! Адже саме у ранньому віці діти найкраще засвоюють іноземні мови. А коли процес навчання проходить за допомогою підручників Captain Jack, то ваше дозвілля та дозвілля ваших дітей стає ще яскравішим та кориснішим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Посібники Captain Jack – ідеальний ресурс для вивчення англійської з дітьми*
24 грудень, 2018, 12:44