В Україну з Польщі завезли заражену сальмонелою курятину

В Україну з Польщі завезли заражену сальмонелою курятину
Інфіковане м’ясо з курей виявили на двох потужних підприємствах України.

На український ринок з Польщі потрапила заражена сальмонелою курятина. І вже може опинитися на столі у споживачів, - пише "Голос".

Про це повідомили на сайті кількох регіональних відділів Державної споживчої служби України, зокрема, Рівненської, Львівської та Тернопільської областей.

У відомстві попередили, що в охолодженому м’ясі бройлерів, експортованому з Польщі, виявили сальмонелу – небезпечну кишкову інфекцію.

Заражене м’ясо польського виробника “Cedrob S.A.№PL 14023901 WE” потрапило одразу до двох потужних підприємств у Черкасах та Дніпропетровщині.

У Держспоживслужбі зазначили, що до них надійшло таке попередження від міжнародної системи RASFF, яка контролює якість товарів, що потрапляють на ринки ЄС. Бо курятина із сальмонелою потрапила і до європейських підприємців.

Також, у Держспоживслужбі просять споживачів у разі виявлення, зараженої курятини, повідомляти регіональних спеціалістів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а попробуй до них хоч кусочок сала з собою взяти !!!! мандат відразу! а нам весь непотріб
Відповісти
Хвилиночку!А чому це ринок України досих пір не закрито для експорту курятини???Ми з Вами та митна територія України,-це що помийна яма?Невже чинушам з Держспоживстандарту не зрозуміло,що при такій епідемії курятини в світі, та незахищенності нашого внутрішнього ринку,-вся ця непотріб опиниться на переробці або навіть на прилавках навіть в мережі супермаркетів України?ЦЕ треба мати ВЕЛИКІ МІЗКИ,щоб співставити всього дві складові...
Відповісти