Шалені новорічні вихідні у Луцьку: куди піти та що подивитися 27 грудня – 1 січня

Шалені новорічні вихідні у Луцьку: куди піти та що подивитися 27 грудня – 1 січня
Попереду – перші вихідні 2020 року, однак не потрібно забувати і про те, що 2019-тий варто провести круто. Організатори заходів постаралися, аби лучанам та гостям міста було чим зайнятися та де себе розважити з родиною і друзями. Нехай пасмурна погода не стає на заваді хорошому настрою і можливості насолоджуватися довгоочікуваним вікендом.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало добірку найцікавіших подій, які допоможуть круто зустріти новорічні свята і вдосталь відпочити від робочих буднів на законних державних вихідних.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

Також із переліком усіх новорічно-різдвяних заходів, які відбуватимуться у Луцьку можна ознайомитись ТУТ.

П'ятниця, 27 грудня

Подія: Різдвяна історія
Тип заходу: Кіноперегляд
Місце: Молодіжний центр YouthСфера. Винниченка, 67, Луцьк
Початок: 18:00
Що обіцяють: Містер Скрудж страшний скнара, і кожен день думає лише про те, як би заощадити зайвий цент. У нього немає ні крапельки жалю до бідних людей, та й до всього іншого. Він зневажає дружбу, любов, а Різдво він і зовсім не вважає за свято. Однак, саме напередодні цього світлого і доброго свята, Скруджу доведеться пережити ще раз своє минуле і побачити сьогодення і майбутнє, що змусить його по-іншому поглянути на навколишній світ і назавжди змінить героя

Організатори запрошують долучитися до перегляду фільму, обіцяють смаколики, а в замін просять лише гарний настрій і привести із собою друзів. Вхід – вільний.



Подія: Зимова ХУҐА
Тип заходу: Вистава
Місце: Палац культури міста Луцька
Початок: 18:00
Що обіцяють: «Зимова ХУҐА» поетична композиція за віршами волинських письменників. Організовує Зразкова театральна студія «БЕШКЕТники» та Палац культури міста Луцька. Обіцяють затишну і теплу атмосферу, гарний настрій і цікаву виставу.



Подія: Макс Таврічеський Special
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club
Початок: 19:30
Що обіцяють: В ці особливі передноворічні дні Макс Таврічеський завітає до «Цитри» з особливою, святковою програмою. Обіцяє здивувати, тож секретів програми не розкриває.

Iм'я Макс Таврічеський серед українських поціновачів якісної та безкомпромісної музики вже більше ніж 20 років пов'язують із блюзом. І це не випадково, адже окрім концертних турів людини-оркестра Україною та Європою, він організовує єдиний у країні фестиваль блюзу, найстаріші київські блюз джеми, українські тури американських та європейських майстрів жанру.

Саме він відкривав концерти Гая Девіса (Guy Davis), Джона Неметта (John Nemeth), грав у спільних проектах з Кітом Данном (Keith Dunn), Біг Крік Слімом (Big Creek Slim), Робертом Лайтхаузом (Robert Lighthouse), Деніелом Жанрено (Daniel Jeanrenaud), Уиллом Джейкобзом (Will Jacobs),Шаной Уотерстаун(Shanna Waterstown) та усіма відомими представниками української блюзової сцени, серед яких Ivan Blues, групи Друге Дихання та Night Block.

Відомо, що Макс може адаптувати до блюзу будь-яку пісню зі свого доробку, що складається з більш ніж 400 композицій. На його концертах можна почути блюзові версії пісень The Doors, Bob Dylan, The Beatles, The Rolling Stones, Chris Rea, Dire Straits ,навіть Ozzy Osbourne та також звичайно класику блюзу 30-90рр. ХХ ст. та авторські пісні англійською. Грає він одночасно на гітарі, тамбурині, губних гармоніках та співає.

Шалена енергія, глибоке почуття та повага до матеріалу, несподівані версії відомих пісень - все це чекає вас на концерті!

Вхід: 100 грн. Деталі по телефону 050-8802-555.



Подія: Інтерактивна Новорінчна Вистава «Новорічний Годинник»
Тип заходу: Вистава
Місце: Студія розвитку «Розумаха»
Початок: 17:00
Що обіцяють: Дітки тануть учасниками дивовижної зимової казки, в кінці якої їх зустріне добрий Дідусь Мороз.



Подія: Майстер-клас для дітей м'яка підвіска «Ялинка»
Тип заходу: Майстер-клас
Місце: Художня студія «Барва»
Початок: 18:00
Що обіцяють: Художня студія «Барва» запрошує дітей віком від 6 років на майстер-клас, в рамках занять з дизайну, на створення новорічної прикраси на двері! Цьогоріч будуть робити м'яку підвіску ялинку замість вінка. Тривалість 1,5 години. Вартість 120 грн, всі матеріали надають.
Обов'язковий попередній запис за телефоном/вайбером 066 694 95 99.



Субота, 28 грудня

Подія: «Ковток Франції»
Тип заходу: Пізнавальна розмова
Місце: Молодіжний центр YouthСфера. Винниченка, 67, Луцьк
Початок: 16:00
Що обіцяють: «Ейфелева вежа, круасан, прапор, Лувр, багет, Париж…ФРАНЦІЯ! Думаєте до чого це ми? А до того, що запрошуємо вас на культурно-пізнавальний проект «Ковток Франції», – пишуть організатори.

Франція - країна найсмачнішої кухні, батьківщина кінематографа й велосипеда. Держава - рекордсмен за кількістю замків у світі! Під час проекту учасники дізнаються, чи правда, що кожен другий француз носить берет, чи щодня вони їдять круасани і п’ють вино та багато багато іншого.А ще обіцяють пригощати смаколиками.

Аби взяти участь у культурно-пізнавальному проекті потрібно заповнити реєстраційну форму та поринути в атмосферу Франції.



Подія: Mery D White в Цитрі
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club. Богдана Хмельницького, 1б,Л
Початок: 19:30
Що обіцяють: Виступ Mery D White в дуеті з відомим луцьким гітаристом Сергієм «Слепом» Гончаренко. Вони поєднали Схід та Захід, щоб дарувати слухачам неймовірний драйв та позитив. У програмі відомі світові хіти в оригінальному виконанні неповторної Mery D White, чий голос зачаровує, та майстерні гітарні імпровізації від Слепа. Ви почуєте пісні таких світових виконавців як Ammy Winhouse, Lady Gaga, Rag'n'Bone Man та інші.

Вхід - 50 грн. Інформація та бронювання - 050 880 2555.



Подія: Новорічна вечірка для дітей
Тип заходу: Вечірка для дітей
Місце: Художня студія «Барва»
Початок: 18.30
Що обіцяють: Художня студія «Барва» у суботу, 28 грудня, запрошує дітей 6-11 років на новорічну вечірку-маскарад. Тривалість - 2 год. Вартість - 200 грн. Дрес-код - новорічний костюм. Формою запису є повна передоплата на карту Приватбанку 5363542305934904 Миселюк І.Ю.



Неділя, 29 грудня

Подія: Carlos Bandos в Цитрі
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club
Початок: 19:00
Що обіцяють: Закінчення 2019 року пропонують провести у клубі «Цитра» разом із гуртом Carlos Bandos. «Це драйв, щирість та потужна енергія і любов до музики. Що ще треба, в кінці грудня? Джаз! Буде багато джазу», – анонсують організатори.

Вокал - Руслана Моклиця; фортепіано - Мікаель Гюлазян; контрабас - Артем Петровський; барабани - Мирослав Кіруєв.

Вхід - 50 грн. Бронювання столиків за телефоном - 050-880-2555.



Подія: Новорічний «Підсвічник»
Тип заходу: Майстер-клас
Місце: Художня студія «Барва»
Початок: 12:00
Що обіцяють: Художня студія «Барва» запрошує діток від 5 років на чудовий новорічний майстер-клас по виготовленню підсвічника своїми руками. Він стане гармонійним доповненням кімнати створить затишок, а також налаштує на позитивне мислення. Вартість майстерки 160 грн.
Тривалість 1 год. Запис в художній студії Барва або за номером телефону 0971567164. Передоплата 50 грн. 5168 7573 8715 0925 Альона Касянчук.



Понеділок, 30 грудня

Подія: Дмитро Мана 30 грудня в Цитрі
Тип заходу: Концерт
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club
Початок: 19:30
Що обіцяють: Останнім концертом в цьому році у клубі «Цитра» стане тепла зустріч з Дмитром Мана. Мана, він же Діма Калашев, давно відомий у колах Луцька. Учасник легендарної луцької групи МММБ 90-х.

Вхід вільний. Бронювання місць за телефоном 050-880-2555.



Вівторок, 31 грудня

Подія: George’s New Year Party
Тип заходу: Новорічна вечірка
Місце: George's Club
Початок: 22:00
Що обіцяють: Тих, хт о не знає, де провести новорічну ніч, запрошують відсвяткувати у George's Club.

На всіх гостей чекає новорічна святкова програма від ведучого Дмитра Кольцова, танцювальний майстер клас та лед шоу від Elite Dance, запальні треки від DJ Artemov, а також новорічна фотозона і фотозвіт. Бронювання столиків за номером: (050) 490 77 14.



Подія: Gift’s Night
Тип заходу: Вечірка
Місце: Ring Cafe (проспект Волі, 49 А)
Початок: 23:00
Що обіцяють: Пропонують зустріти 2020 рік у незвичному місці, де святкова атмосфера та близькі поряд – у Ring DJ Cafe.

«У нас посмакуєш смачними стравами та напоями, насолодишся розважальною програмою із ведучим Романом Полтараком , драйвово потанцюєш під треки DJ’s: A.D та Iversoon. Саме тут ти зможеш відчути новорічне диво», – пишуть організатори. Бронювання столиків за номером: 066 358 77 11.



Середа, 1 січня

Подія: Новорічна ніч на ковзанці
Тип заходу: Святкування
Місце: Снігова королева
Початок: 01:00
Що обіцяють: У новорічну ніч запрошують покататися на ковзанах на «Сніговій королеві». Обіцяють, що буде весело, а такий відпочинок і святкування гості не забудуть точно.



Подія: ЦитроКвест
Тип заходу: Квест
Місце: Клуб «Цитра» • Zitter Jazz Club. Богдана Хмельницького, 1б, Луцьк, 43025
Початок: 12:00
Що обіцяють: Зберіть 5 різних флаєрів від ЦИТРи, знайдіть зашифровані слова, складіть у фразу та вигравайте призи. Загалом є 5 різних флаєрів. У кожному з них зашифроване одне слово, яке потрібно знайти. «Збираєте флаєри - розшифровуєте слова - складаєте їх фразу - фотографуєте і постите в цій зустрічі. І вуаля! Виграєте призи від джаз-клубу ЦИТРА», – пишуть організатори. Першим трьом учасникам квесту обіцяють смачні призи. Флаєри є у клубі «Цитра» та у центрі туризму на вул. Сенаторки Левчанівської, 1



27 грудня – 1 січня. КІНОПРЕМ’ЄРИ

Фільм: Скажене весілля 2
Жанр: Комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 2D: 11:00; 13:00; 15:00; 17:00; 19:00; 21:00; 23:00
Про що фільм: Події нового фільму відбуваються через рік після «Скаженого Весілля». ЩЕ один сюрприз, ЩЕ одна донька, та ЩЕ одне #СкаженеВесілля чекає на улюблених героїв. Погоня, новий зять, Назарій Запухляк, отець Євлампій, монахи, зірковий каст, багато скажених пригод та ще більше якісного українського гумору.



Фільм: Ігри з вогнем
Жанр: Комедія
Місце: «Premier City»
Початок: 2D: 12:10; 14:00; 16:00; 18:00; 20:00; 22:10
Про що фільм: Коли суворий начальник пожежної частини Джейк Карсон і його елітна команда досвідчених пожежних рятують трьох дітей, що опинилися на шляху наступаючої лісової пожежі, вони швидко розуміють, що ніякі тренування не могли підготувати їх до найскладнішої роботі - стати няньками. Не маючи можливості знайти батьків дітей, вони стикаються з тим, що їх життя, робота і рідне пожежне депо стрімко перевертаються з ніг на голову, адже діти - як і пожежі - дикі і непередбачувані.



Фільм: Шпигуни під прикриттям
Жанр: Пригоди, анімація, сімейний
Місце: «Premier City»
Початок: 3D REALD: 12:20; 14:15; 16:10; 18:10; 20:10
Про що фільм: Супершпигуна Ленса Стерлінга всі вважають найкращим в цій професії. Чому? Та просто тому що його всі знають, але ніхто не може зловити. Але такого успіху не було б без супергаджетів, які для нього створює молодий учений Уолтер Беккет. Один з них мало не кожен день рятує світ від всяких небезпек, а інший завжди залишається в тіні, у власному світі винаходів. Його нове відкриття має перевернути світ шпигунства - це спеціальна сироватка, яка перетворює людей в різних істот. Наприклад, в голубів, адже вони такі непримітні. Ленс Стерлінг випадково випив таку сироватку - і став птахом. На кону доля всього світу, а шпигунові потрібно звикнути до нового тіла і до нових здібностей.



Фільм: Кішки
Жанр: Комедія, мюзикл, фентезі
Місце: «Premier City»
Початок: 2D: 12:40; 19:50
Про що фільм: Щороку відбувається котячий бал для кішок з Племені обраних. Вони збираються на цей захід з найвіддаленіших куточків нашої планети, адже така подія відбувається не часто. І всі ці коти і кішки такі різні... Хтось із них породистий і домашній, хтось дворовий, хтось вже далеко не вперше сюди прийшов, хтось ще настільки юний, що тільки зараз зміг потрапити сюди. Саме тут вони можуть поспілкуватися між собою і розповісти про себе, адже всі вони такі різні, і кожна з них вважає себе найкращою інших, обраною.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка нудота ваша новорічна програма.І розваги ваші дебільні.Точно нація деградує
Відповісти