Навантажувальна техніка*

Навантажувальна техніка*
Багато підприємств та комерційних об'єктів використовують для полегшення робочого процесу та умов праці навантажувальну техніку. Різновиди такої техніки представлені широким асортиментом у спеціалізованому інтернет-магазині складської логістики «Інстор» (https://instor-market.com/). Тут можна знайти і нову, і вживану навантажувальну техніку європейського та азійського виробництва, а також офісні та складські меблі (метал, деревина), верстаки, тумби, системи стелажів тощо. Серед авторитетних торгових марок можна назвати Gehl, Mustang Manufacturing, Komatsu, Toyota, Equipmax та інші.

Різновиди навантажувальної техніки

В загальному навантажувальну техніку можна розділити на стаціонарну та мобільну.

Стаціонарні навантажувальні установки – це портова навантажувальна техніка, транспортери, козлові крани, а також екскаватори для виконання завдань у розробці ґрунту, будівельні висотні крани тощо.
Мобільна навантажувальна техніка:

• Ручні промислові візки;
• Електричні штаблери;
• Електрокари;
• Електропідйомники;
• Вилові навантажувачі
• Ричтраки та інші.

Є також різновид універсальних навантажувальних агрегатів, до яких, наприклад, належать бурові установки, ковші, захвати для сіна та інша техніка з можливістю зміни маніпулятора.

Оренда навантажувальної техніки

Навантажувальну техніку можна придбати у повне розпорядження власного робочого процесу, але інколи більш економічно доцільним є варіант оренди такої техніки. Орендовані навантажувачі вигідні і тоді, коли у різний час підприємству потрібні різні види техніки для разового виконання тих чи інших робіт.

Для правильного вибору техніки потрібно орієнтуватись не лише на перелік робочих завдань, які повинні будуть виконувати робітники з допомогою орендованої техніки, а також на величину самого приміщення та інші умови використання техніки.

Виловий навантажувач

Виловий навантажувач використовують для складування товарів та робочих напівфабрикатів з підйомом на певну висоту. Для розвантаження чи навантаження використовуються спеціальні вила, з допомогою яких можна піднімати великогабаритні вантажі та акуратно їх розміщувати на складських полицях.

Електричний штаблер

Мобільні електрокари мають чудове маневрування, що допомагає ефективно та швидко виконувати робочі завдання. Їх єдиним недоліком можна вважати вміння працювати виключно на рівній поверхні, але для великих складів з рівною підлогою це буде ідеальний сучасний варіант, що гарантує безпеку та ефективність складських операцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: техніка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.