Як очистити воду в басейні*

Як очистити воду в басейні*
Літній відпочинок біля басейну – це букет позитивних емоцій не лише для дітвори, але й для дорослих. Саме тому на території приватних будинків сьогодні все частіше облаштовують власні невеликі басейни. Однак домашній басейн потребує ретельного догляду, оскільки у воді досить швидко накопичуються та розмножуються різні бактерії. Спеціальні суміші для очищення водив басейнах різного призначення, а також корисні поради з питань догляду можна знайти за цим посиланням https://aquadoctor.ua/.

Безпечна хімія для догляду за басенами Аquadoctor

Хімічні сполуки для очищення води в басейні від Аквадоктор – це перш за все безпека ваших домочадців та гостей обійстя. Суміші бувають різними для використання у тих чи інших умовах. Фахівці своєї справи проконсультують всіх бажаючих з питань вибору того чи іншого складу, а також процесу очищення. В Аквадоктор можна замовити засоби з вмістом хлору чи на основі комбінованої формули для того чи іншого типу води. Очищення води за допомогою Аквадоктор – це гарантія виснаження різноманітних грибків, водоростей та плісняви.

AquaDoctor C-60

Високоефективний та якісний засіб для швидкісної очищення води у басейні. Після обробки води басейну шоковим методом за допомогою цього засобу, можна безпечно хлюпатись у водичці, не боячись небажаних наслідків.

AquaDoctor C-60 має різну фасування (тара на 1 кг, 5 кг та 50 кг). Підібрати правильно в залежності від частоти очищення та місткості вашого басейну допоможе консультант магазину. Обробка води за допомогою AquaDoctor C-60 не лише вбиває існуючі бактерії та віруси, а також попереджає їх повторну появу.

AquaDoctor MC-T – хлорована формула 3 в 1

На відміну від експрес-очищення із засобом С-60, AquaDoctor MC-T є засобом сповільненої дії. Завдяки немиттєвій обробці, засіб здатен здійснювати багаторівневе очищення води у басейні. Формула високої ефективності засобу гарантує найнадійніші результати – вода буде повністю позбавлена не лише від грибків та вірусів, але й знищить плісняву, попередить появ та ріст водоростей. AquaDoctor MC-T найкраще підходить для малих та середнього розміру домашніх басейнів.

Склад засобу містить хлор в якості активної компоненти, флокулянт та альгіцид.

AquaDoctor SMe StopMetal

Щоб ваш басейн мав найкращий вигляд та вабив всіх присутніх, використовуйте AquaDoctor SMe StopMetal. Активна формула засобу швидко позбавить воду у вашому басейні від іонів заліза, міді, марганцю та інших металів. Вода у чаші басейну набуде прозорості та чудової прозорості. У кришталево чистому басейні купатися буде дуже приємно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: басейн
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.