Митне оформлення вантажів*

Митне оформлення вантажів*
Процедура оформлення митних вантажів – це клопітка справа, а очікування та неточності інколи бувають катастрофічними. Група компаній ZAMMLER багато років здійснює вантажоперевезення на далекі відстані різним видом транспорту з України в країни Європи, будучи сучасною і розуміючи важливість для клієнта комплексного підходу в організації вантажоперевезень, здійснює також багато суміжних з перевезеннями вантажів послуг. Серед комплексу послуг діяльності компанії, безумовно, є і митне оформлення вантажів або розмитнення товару, як називають цей процес в народі. Всі деталі можна знайти за цим посиланням https://www.zammler.com.ua/ru/services/brokerage.

Пакет транспортно-логістичних послуг, які надає ZAMMLER, може включати необхідний комплекс послуг митного оформлення вантажів. Брокери надають допомогу в митному оформленні також у тому випадку, якщо товари/вантажі перевозили власними потужностями, тобто виконуємо окремі замовлення і надаємо автономні послуги з митного оформлення. В цьому випадку, вартість розмитнення товару буде трохи вищою, ніж в комплексному пакеті послуг з транспортування вантажу через кордон України, і прораховуватимуться окремо, в залежності від типу вантажів, термінів розмитнення, а також інших аспектів, що впливають на вартість перевезення з митним оформленням.

Що таке митне оформлення

Митне оформлення товарів/вантажів (розмитнення) – це очищення на митниці вантажів і товарів, що перевозяться через державний кордон при імпорті. Головною проблемою в процедурах митного оформлення є втрачений час, який «з'їдає» вся процедура розмитнення товару в Україні при імпорті/експорті. З цим стикається буквально кожен другий підприємець нашої країни, а також прості жителі, які перетинаючи кордон, перевозять певний вантаж або товари.
Підприємці, що природно для ефективності залежного від зовнішньоекономічних зв'язків бізнесу,намагаються пройти всі перевірки, огляди і оформлення документів якомога швидше, і зробити це простіше за допомогою митних брокерів. Штатні фахівці ZAMMLER допоможуть здійснити якісне та швидке митне оформлення.
• Робота з усіма типами вантажів, у тому числі і з небезпечними, складними в митному оформленні, вантажами в Україні.
• Несвоєчасне митне оформлення на кордоні може істотно вплинути на ефективність бізнесу та продажу тієї чи іншої групи товару. Крім того, деякі товари при тривалих простоях в черзі на документи для розмитнення вантажу, можуть зіпсуватися.

Напрацьовані роками зв'язки і досвід в митному оформленні допомагають швидко і в рамках адекватної вартості провести всі процедури митного оформлення імпортних та експортних вантажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.