Три кращих оновлення для вашого авто*

Три кращих оновлення для вашого авто*
Тюнінг автомобілів дійшов до України порівняно нещодавно і став масовим тільки після виходу культових NFS Underground 1 і 2. У всьому ж західному світі він практикується вже давно, а в Японії так і зовсім є окремою субкультурою. То ж не дивно, що саме японські авто частіше інших вражають різними "штуками", які покращуть життя водіям.

Навігація

Практично кожен новий автомобіль навіть в базовій комплектації оснащується штатною мультимедіасистема з GPS-модулем. Але в машинах, випущених раніше 2010 року, ця система встановлювалася тільки в максимальній комплектації і в дорогих моделях. Щоб додати в автомобіль функцію навігації, є три варіанти: встановити смартфон, навігатор або навігаційний блок.

А щоб зробити систему ще більш зручною, можна додати штатного монітора із сенсорим управлінням, встановивши відповідне скло.

Парктроніки і камери

Раніше парковка задом була досить складним маневром, особливо якщо це великогабаритний автомобіль. Доводилося залучати до паркування пасажира або просити допомоги у перехожих, щоб вони жестами показували, чи достатньо відстані. Тепер же сучасні автомобілі оснащуються парктроніки і камерами, які допомагають водієві без проблем припаркуватися навіть в досить складних для маневру умовах. На жаль, але навіть в самих дорогих автомобілях не завжди встановлена камера заднього виду Але це можна легко виправити, якщо приїхати в тюнинг-ательє. Тут камера тойота буде встановлена швидко й професійно, тому прцюватиме як "рідна".

А ще додатково варто встановити омивач для камери. Можна зробити автомобіль ще більш безпечним і встановити систему кругового огляду. В такому випадку на автомобіль встановлюються передня, задня камери і камери бічного виду з кутом огляду 170 градусів, що дозволяє через спеціальний блок отримати проекцію виду зверху.

Мультимедійні системи 2 в 1

Велика частина мультимедійних систем об'єднує всі сучасні функції і може включати GPS-навігацію, можливість перегляду телебачення і прослуховування радіо, забезпечує доступ в інтернет, записує відео з камери заднього виду, парктроника і відеореєстратора, підтримує відтворення аудіо-і відеофайлів, а також дозволяє підключати мобільний телефон і використовувати систему для розмови по гучному зв'язку. А деякі мультимедійні системи дають можливість встановлювати програми та ігри і по функціоналу не відстають від планшетів. Щось на зразок бортового комп'ютера в надсучасних автівках, але тільки для автомобілів, які не оснащени даними функціоналом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.