На головній пішохідній вулиці Луцька засяяла алея різдвяних янголів. ФОТО

На головній пішохідній вулиці Луцька засяяла алея різдвяних янголів. ФОТО
Ось уже третій рік поспіль у Луцьку урочисто відкривають мистецький проект «Вулиця різдвяних янголів», який став особливим і знаковим для міста – символом Святвечора та атмосферних новорічних свят.

Цьогоріч офіційне відкриття відбулося 27 грудня під вечір, коли у сутінках міської метушні яскраві ліхтарики та святкова ілюмінація на вулиці Лесі Українки створили особливий настрій для перехожих, які зупинялися поруч з імпровізованою сценою.

Там юні таланти з Луцька, одягнені у костюми янголів, співали традиційну колядку різними мовами – німецькою, англійською, польською та українською, а запис із гучномовців розповідав про особливість ілюмінованого перфомансу для міста.



Директорка департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів зазначила, що цей проект несе в собі особливий символізм для Луцька і вже встиг стати доброю традицією для міста.

Радник міського голови Ігор Поліщук, який також завітав на відкриття, зазначив, що у планах вже є й інші цікаві ідеї, які стануть окрасою міста, а ці янголята тішитимуть око лучан напередодні новорічних свят ще не один рік.



У вечірній час мерехтіння ілюмінаційні вогники у вигляді янголів надають особливу прикрасу центральній вулиці міста Луцька. Зустріти їх можна на вітринах магазинів, на електроопорах, при вході у заклади. Практично вся вулиця Лесі Українки перебуває в присутності таких особливих різдвяних прикрас.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люцифер теж янгол
Відповісти
Серед мроку міста блимає кілька гірлянд.... :( це у нас називається "ЗАСЯЯЛА АЛЕЯ" дивно думав Пан палиця возив свого родича недопада та "синочка" поліщука в європу .... І бачили що таке підготовка до різдва... Та в луцьку це не дивно святкового настрою нема всі чекають нових новин від недовлади...
Відповісти
Останні новини
На головній пішохідній вулиці Луцька засяяла алея різдвяних янголів. ФОТО
27 грудень, 2019, 18:44