У Луцькраді звільнилася очільниця департаменту сім`ї, молоді та спорту

У Луцькраді звільнилася очільниця департаменту сім`ї, молоді та спорту
У департаменті сім`ї, молоді та спорту Луцької міської ради відбулися кадрові зміни.

З департаменту звільнилася Катерина Шкльода, яка була виконувачем обов`язків директора. Про це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

"Це був неймовірний досвід, неймовірний керівник і неймовірна команда. Наші найбільші цінності - це людяність, щирість і бажання змін. І я сподіваюся, навіть більше, щиро вірю, що так воно буде і надалі! Хто б не прийшов на заміну керівництва департаменту, пам‘ятайте і бережіть це, і все обов‘язково вдасться!" - йдеться в дописі.

Катерина Шкльода подякувала всім, хто був поруч та долучався до розвитку молодіжної і спортивної політики у місті. Також вона подякувала керівництву і згадала теплими словами покійного директора департаменту Олексія Веремійчика.

"Найбільше дякую тобі, Олексій Веремійчик, мій друже, керівник, наставник і мегаЛюдино! Ти поставив високу планку, об‘єднав колектив і змусив таки змінити ставлення людей до поняття "чиновник", - написала Катерина Шкльода і підсумувала: "Люблю тебе, департаменте. Але час рухатися далі, ставити нові виклики і змінювати себе і світ на краще"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В місьраді нуль можливостей кар*єрного росту. На посади заступників приходять блатняки і родичі зі сторони, голова ж вибирається. Решта паркетних посад - для дружин чоловіків-бізнесменів, з надійним матеріальним тилом. Маючи його, можна сидіти роками і колупатись в носі, чистити нігті, розглядати сек-пози в соціальних мережах і чекати закінчення робочого дня. А Шльондра Катя - молода, розумна, перспективна. Вона хоче щось краще. Вона не перша, хто тихо зачинив за собою двері і пішов з цієї кантори - Роги і Копита.
Відповісти