Електронний квиток або мобільний додаток: у луцьких тролейбусах заборонили готівку

Електронний квиток або мобільний додаток: у луцьких тролейбусах заборонили готівку
Відсьогодні, 30 грудня оплатити проїзд у луцьких тролейбусах можна лише електронним квитком чи за допомогою мобільного додатку.

Про це пише Волинь UA на сторінці у фейсбуці.

Зі слів директора Луцького підприємства електротранспорту Володимира Пуца, кондуктори нині у тролейбусах працюють як консультанти. Чи сплачено за проїзд, за допомогою спеціальних пристроїв перевіряють контролери. Пасажирів, які не заплатили, штрафуватимуть.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там дохід буде майже нульовий і будуть "качати" з міського бюджету як в провалля.Водії майже пенсіонери і тих нестача,а що говорити про механіків,бо ці "корита"давно потребують списання,а ще електроенергія і інші витрати.Непродуманий мененджмент міської недовлади буде видно вже через пару місяців.
Відповісти
Отож шановні Лучани підведемо підсумки. Своїми діями що до заборони готівкової оплати проїзду, та заявою про те, що оплачений готівкою проїзд є неоплаченим, самопроголошена міська влада порушила ст.. 99 Конституції України в якій написано що «Грошовою одиницею України є гривня ». Відповідно міська влада порушила ст.. 19 Конституції України в якій написано «Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України ». А ти хто спробує мені заперечити, мовляв поповнюємо картку CityCard гривнями та за проїзд розраховуємся з неї також гривнями відповім: Компанія CityCard не є банківською установою та не може зберігати безготівкові кошти на своїх внутрішніх рахунках, а отже картка CityCard не є платіжною картою і кошти при її поповненні зараховуються на банківський обіговий рахунок компанії CityCard а на карту нараховуються умовні одиниці, так сказати еквівалент гривні. Отже при поповненні свого рахунку картки CityCard з банківської карти ( на якій на залишок коштів нараховуються відсотки і таким чином я маю хоч не великий, та все ж таки прибуток ) на певну суму, кошти зараховуються але відсотки на залишок коштів мені CityCard не нараховує. Це є порушенням в визначенні « Упущена вигода » 1 ст. 22 ЦК України та п. 2 ч. 2 ст. 22 ЦК України в якій написано шо: «збитками є доходи, які особа могла б реально одержати за звичайних обставин, якби її право не було порушено (упущена вигода). Отже, поняття «збитки» передбачає й упущену вигоду, під якою розуміються доходи, які особа могла б реально одержати за звичайних обставин, якби її право не було порушено ». Нікому не секрет що банківський рахунок компані CityCard є відсотковим, а отже з зарахованих мною коштів компанія отримує відсотки але не я, чим порушили ст.. 368 Кримінального кодексу України в понятті « Неправомірна вигода » ( в основному ця стаття кваліфікується як « хабар », але якщо уважно вчитатися, то діі компанії CityCard теж підпадають під цю статтю ). Так що тепер шановні прихильники безготівкової оплати спробуйте мені заперечити, та написати в чому ж я не правий!
Відповісти
В 2020 також за готівку їхав в 2х маршрутах.
Відповісти
Останні новини
Електронний квиток або мобільний додаток: у луцьких тролейбусах заборонили готівку
30 грудень, 2019, 20:01